Havregrynsbiksemad med grønt er den nemmeste og hurtigste opskrift på en lækker morgenmad. Med havregryn og grøntsager som løg og gulerødder, serveret med et spejlæg og syltede rødbeder, får du en sprød og sund start på dagen. Prøv denne danske opskrift og få en smagfuld overraskelse!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog kartoffelternene i en gryde med let saltet vand i ca. 10 minutter, indtil de er møre. Dræn og sæt til side.
Opvarm olivenolien i en stor pande ved middel varme. Tilsæt løg og gulerødder, og steg dem i 5 minutter, indtil de er bløde og let gyldne.
Tilsæt de kogte kartofler og havregryn til panden. Steg i yderligere 10 minutter, indtil ingredienserne er sprøde og gyldne. Krydr med salt og peber efter smag.
I en separat pande, steg æggene til spejlæg efter ønske.
Server havregryns-biksemad med spejlæg på toppen og syltede rødbeder ved siden af.
Kommentarer
Havregryn i biksemad? Det var en ny en! Jeg prøvede det, og det blev faktisk rigtig godt. Men mine børn syntes, det var lidt som at spise morgenmad til aftensmad. 4/5
Jeg elsker rødbeder, så det her var lige noget for mig. Men jeg må indrømme, at jeg brændte spejlæggene lidt, så det blev en smule crispy. Alligevel en god oplevelse! 3/5
Havregryns-biksemad lyder som noget, min mor ville have lavet tilbage i '70'erne. Jeg prøvede det, og det var overraskende lækkert. Men jeg tilføjede lidt bacon for at give det lidt ekstra sprødhed. 4/5
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge havregryn i biksemad før. Det blev en interessant oplevelse, men jeg tror, jeg foretrækker den klassiske version uden havregryn. 2/5
Jeg lavede denne opskrift til en sen frokost, og det var så nemt og hurtigt. Men jeg havde ikke rødbeder, så jeg brugte syltede agurker i stedet. Det fungerede også fint! 4/5
Havregrynene tilføjer en dejlig sprødhed til biksemaden!
Perfekt til en hurtig og sund frokost!
Den grønne salat giver retten en frisk smag