Rugbrødets røde løber: En smørrebrødsfest! Denne nemme opskrift på dansk smørrebrød tager dig med på en kulinarisk rejse med syltede sild, rejer og rødt kød, alt sammen på en skive rugbrød. Perfekt til at imponere dine gæster med en smagfuld og hurtig løsning!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smør et jævnt lag smør på hver skive rugbrød.
Fordel syltede sild på den første skive rugbrød, pynt med et par skiver rødløg og karse.
Læg rejer på den anden skive rugbrød, pynt med en skive citron og lidt karse.
Placer roastbeef på den tredje skive rugbrød, pynt med rødløg og karse.
Smør leverpostej på den fjerde skive rugbrød, pynt med rødløg og karse.
Kommentarer
Haha, den her opskrift minder mig om, da jeg prøvede at lave smørrebrød til min svigermor. Jeg havde aldrig brugt syltede sild før, og de endte med at smage som saltede skosåler! Men med denne opskrift tror jeg, jeg kan få det til at fungere. Tak for tip med karsen, det giver en fin friskhed!
Jeg elsker smørrebrød, men 100 gram rødt kød på én skive? Det lyder som en udfordring for mine kæber! Måske jeg deler det op i to skiver, så jeg ikke ender med at ligne en ko, der tygges på en mark. God opskrift dog!
Leverpostej og rødløg er en klassiker, men jeg savner lidt remoulade til rejerne. Det giver det lille ekstra kick. Ellers en super opskrift, som jeg helt sikkert vil prøve til næste frokost med veninderne!
Jeg prøvede den her opskrift i går, og det blev en succes! Min kone sagde, at det var som at spise på en lillebitte restaurant i vores køkken. Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt for ivrig med smørret og endte med at smøre det overalt. Næste gang skal jeg være mere forsigtig!
Jeg elsker variationen i denne opskrift, men jeg måtte le, da jeg så, at der skulle bruges en hel citron til én skive rugbrød med rejer. Jeg tror, jeg nøjes med en kile, ellers bliver det lidt for surt. God opskrift alligevel!
Den sprøde rugbrød var perfekt til madpakken
Jeg elskede den friske rejemad
Den lækre leverpostej passede godt til skovturen