Gorm den Gamles magiske stuvning er en opskrift, der forvandler almindeligt oksekød til et festmåltid med hjælp fra den kraftfulde Gorm den Gamles kraft. Denne nemme, men lækre stuvning, lavet med løg og gulerødder, langtidssteges til perfektion og serveres med kogte kartofler. Prøv denne unikke danske ret og oplev en smag, der tager dig tilbage til vikingetiden!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en stor gryde over middel varme, og tilsæt de hakkede løg. Steg dem indtil de er gennemsigtige.
Tilsæt oksekødet og brun det godt på alle sider.
Tilsæt gulerødderne og hæld Gorm den Gamles Kraft i gryden. Bring det i kog.
Reducer varmen til lav, dæk gryden med låg, og lad det simre i 60 minutter.
Smag til med salt og peber. Kog kartoflerne i en separat gryde indtil møre, ca. 20 minutter.
Server stuvningen varm med de kogte kartofler.
Kommentarer
Gorm den Gamles Kraft? Høres ud som noget, min svigerfar ville brygge i kælderen! Men seriøst, den stuvning blev super lækker. Kartoflerne var også perfekte til.
Jeg prøvede at lave den her stuvning til en middag med venner, og de troede, jeg havde brugt en hemmelig ingrediens fra vikingetiden! Oksekødet blev så mørt, og smagen af Gorm den Gamles Kraft var helt unik.
Jeg havde aldrig hørt om Gorm den Gamles Kraft før, men det lyder som noget, man finder i en gammel bog. Stuvningen blev god, men jeg tror, jeg skal bruge lidt mindre salt næste gang.
Min kone og jeg lavede den her stuvning i weekenden. Vi havde aldrig brugt Gorm den Gamles Kraft før, men det gav en rigtig god smag. Kartoflerne blev lidt for møre, men ellers en succes!
Jeg prøvede at imponere min svigermor med den her opskrift. Hun spurgte, om Gorm den Gamle havde været med til at lave den! Stuvningen blev god, men jeg tror, jeg skal stege løgene lidt længere næste gang.
Den cremede stuvning med kartofler og bacon var perfekt til en regnvejrsdag
Jeg savnede lidt mere smag af Gorm den Gamles Kræft i retten
Stuvningen var lækker, men ville have ønsket flere grøntsager i retten