LinseLyst: Den nemmeste suppe med et twist! er en opskrift, der gør det nemt at lave en mættende og næringsrig linsesuppe på ingen tid. Med et strejf af timian og laurbærblade får du en smag, der overrasker og glæder - alt sammen med ske!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Varm olivenolie i en stor gryde over middel varme. Tilsæt løg og hvidløg og svits dem, indtil de er gennemsigtige.
Tilsæt gulerødder og selleri, og fortsæt med at svitse i yderligere 5 minutter.
Tilsæt linser, grøntsagsbouillon, timian og laurbærblade til gryden. Bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad suppen simre under låg i ca. 30 minutter, eller indtil linserne er møre.
Smag til med salt og peber før servering.
Kommentarer
Jeg lavede denne suppe i går, og den blev super lækker! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt bange, da jeg så, hvor meget løg der skulle i. Min mand siger altid, at jeg bruger for meget løg, men her var det perfekt!
Timian og laurbærblade gør virkelig en forskel. Jeg havde aldrig brugt dem i linsesuppe før, men nu er jeg solgt. Min kone spurgte, om jeg havde været i skoven og plukket urter, haha!
Jeg glemte at tilsætte salt og peber til sidst, og det blev lidt fladt. Men ellers en god opskrift. Næste gang skal jeg huske at smage til!
Jeg havde ikke grønne linser, så jeg brugte røde i stedet. Det blev også godt, men lidt mere moset. Måske skulle jeg have købt de rigtige linser, men jeg var for doven til at gå i butikken igen.
Jeg lavede denne suppe til en veninde, der er vegetarianer, og hun elskede den! Hun spurgte, om jeg havde brugt en hemmelig ingrediens, men nej, det var bare opskriften her. Måske er min hemmelige ingrediens kærlighed, haha!
Denne linsesuppe er perfekt til en regnvejrsdag med masser af varm kartoffelmos til
Jeg tilsatte nogle friske gulerødder og det gav en god crunch til suppen
Denne linsesuppe er ideel til en aftensmad, der varmer kroppen op efter en lang dag