Caesar Salat: Denne nemme og hurtige opskrift på dansk giver dig en smagfuld oplevelse med et hvidløgstwist, der får dine smagsløg til at danse. Den er perfekt til travle dage, hvor du alligevel ønsker at nyde en lækker salat med hjemmelavede croutoner og en cremet dressing.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skyl romanosalaten grundigt, tør den og riv den i mundrette stykker.
Lav dressingen ved at blande mayonnaise, citronsaft, Worcestershire sauce, ansjosfileter og hvidløg i en skål.
Vend romanosalaten med dressingen, så alle blade er dækket.
Tilsæt de hjemmelavede croutoner og revet parmesanost til salaten.
Server straks som forret eller hovedret.
Kommentarer
Hvorfor skal der altid være ansjos i Cæsar Salat? Jeg kan godt lide smagen, men min mand får altid krampe i maven af det. Måske skal jeg bare droppe dem næste gang!
Jeg lavede denne opskrift til en grillfest, og alle blev helt vilde med den! Men jeg må indrømme, at jeg brugte købte croutoner - hvem har tid til at lave dem selv? 😂
Jeg synes, der manglede lidt sprødhed i salaten. Måske skal jeg prøve at tilføje nogle ristede mandler eller bacon næste gang for at give den ekstra crunch.
Min kone og jeg lavede denne salat som forret til vores bryllupsdag. Den blev en kæmpe succes, men vi endte med at spise så meget af den, at vi ikke havde plads til hovedretten!
Jeg elsker Cæsar Salat, men jeg synes, der var lidt for meget mayonnaise i dressingen. Næste gang prøver jeg måske at bruge lidt mindre eller erstatte en del af den med yoghurt.
Cæsar Salat er så lækkert med sprøde croutoner!
Jeg elsker den cremede dressing i en Cæsar Salat.
Cæsar Salat er perfekt til en picnic i parken.