Broccoli-quiche, der knækker nødder! Denne nemme og hurtige opskrift på dansk bruger valnødder for at tilføje en knasende overraskelse til din quiche. Perfekt til at imponere gæster med minimal indsats i ovnen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C. Rul mørdejen ud og beklæd en tærteform med dejen.
Prik bunden med en gaffel og forbag bunden i ovnen i 10 minutter.
Blancher broccolibuketterne i kogende vand i 2-3 minutter, og dræn dem derefter.
Pisk æggene sammen med fløde, og tilsæt salt og peber.
Fordel broccoli, valnødder og ost jævnt i den forbagte tærtebund.
Hæld æggeblandingen over fyldet, og bag quichen i ovnen i 25-30 minutter, indtil æggemassen er fast og let gylden.
Kommentarer
Jeg prøvede den her quiche i går, og den blev super lækker! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt bange for, at valnødderne ville give den en mærkelig smag. Heldigvis blev det bare en dejlig crunch! Jeg havde også lidt for meget ost, så min quiche blev lidt af en ostefest. 4/5 fordi den blev så god alligevel!
Jeg lavede denne quiche til en familieaften, og min svigermor, der normalt er ret kræsen, spiste tre stykker! Hun sagde, at det var fordi valnødderne mindede hende om hendes barndom. Jeg tror, hun bare var sulten, haha. God opskrift, men jeg synes, at forbagningen af bunden kunne være lidt længere, så den bliver ekstra sprød. 4/5
Jeg elsker broccoli, så denne opskrift var lige noget for mig. Men jeg glemte at prikke bunden med en gaffel, og selvfølgelig blev den lidt opsvulmet. Næste gang skal jeg huske det! Valnødderne gav en fin kontrast til broccolien. 3/5 fordi min fejl ødelagde lidt af oplevelsen.
Jeg lavede denne quiche til en frokost med venner, og de blev helt vilde med den! En af dem spurgte, om jeg havde brugt noget hemmeligt krydderi, men det var bare salt og peber, haha. Jeg synes, at 25-30 minutter i ovnen var perfekt, men jeg havde også en lidt mindre form. 5/5 for en simpel, men lækker opskrift!
Jeg prøvede at lave denne quiche, men jeg havde ikke valnødder, så jeg brugte mandler i stedet. Det blev også godt, men jeg savnede noget af den knasende tekstur. Jeg synes også, at fløden kunne være lidt mindre, så den bliver lidt lettere. 3/5 fordi jeg manglede valnødderne.
Broccoli-quiche med valnødder er perfekt til en let frokost
Quichen havde en dejlig sprød skorpe
Valnødderne gav en dejlig knasende tekstur til retten