Sojafarsens Hævn: Den Nemmeste Vegetar-Bolognese Opskrift bliver din nye bedste ven i køkkenet. Med kun 35 minutters tilberedningstid og enkle ingredienser som sojafars, tomater og krydderier, får du en mættende og smagfuld sauce, der vil få selv de mest ihærdige kødelskere til at glemme deres kød. Perfekt til en hurtig og nem middag på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opvarm olivenolien i en stor gryde over medium varme. Tilsæt hakket løg og svits i 5 minutter, indtil de er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt hakket hvidløg og revne gulerødder. Svits i yderligere 3 minutter.
Tilsæt sojafars og rør godt rundt. Kog i 5 minutter.
Hæld hakkede tomater og grøntsagbouillon i gryden. Tilsæt oregano og basilikum. Rør godt rundt.
Lad saucen simre i 20-25 minutter, indtil den er tyknet. Smag til med salt og peber.
Kommentarer
Sojafars i bolognese? Det lyder som noget, min mor ville prøve at snige ind i maden, når hun havde glemt at købe kød. Men hey, det smagte faktisk overraskende godt! Gulerødderne giver en fin sødme.
Jeg elsker, at denne opskrift er så nem at følge. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave en vegetarisk bolognese, der smager så godt. Oregano og basilikum gør virkelig en forskel!
20-25 minutter simring? Det er lige præcis, hvor lang tid det tager at få min kæreste til at tro, at jeg har lavet maden fra bunden. Tak for en god opskrift!
Jeg prøvede at tilføje lidt rødvin til saucen, og det blev en hit! Men ellers er opskriften super simpel og lækker. Perfekt til en travl hverdag.
Hvis jeg havde en krone for hver gang jeg har brændt løgene, kunne jeg åbne min egen restaurant. Men denne gang lykkedes det, og saucen blev super god. Tak for tip!
Denne bolognese vegetar var perfekt til vores kødfrie mandag!
Jeg tilføjede ekstra grøntsager til retten, og den smagte fantastisk!
Bolognese vegetar er ideel til en hyggelig aften med venner og en god flaske rødvin.