Boller i karry er din nye go-to-ret, når tiden er knap. Med en tilberedningstid på kun 25 minutter og enkle ingredienser som hakket svinekød og karrypulver, får du en smagfuld og cremet karrysovs på ingen tid. Perfekt til en travl hverdag eller når du har brug for en hurtig og lækker middag!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland hakket svinekød, løg, æg, rasp, salt og peber i en skål, og form små kødboller.
Kog vand i en stor gryde og tilsæt kødbollerne. Lad dem simre i 10 minutter, indtil de er gennemkogte.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt karrypulver og lad det stege i et minut.
Tilsæt hvedemel, og rør i et minut, indtil det er godt blandet med smørret.
Hæld mælken i lidt ad gangen, mens du rører konstant, indtil saucen er glat og jævn.
Tilsæt de kogte kødboller til karrysaucen og lad dem simre i yderligere 5 minutter.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Server boller i karry med de kogte ris.
Kommentarer
"500 gram hakket svinekød? Det er jo nok til en hel hær! Jeg halverer altid mængden, så bliver der ikke så meget tilbage. Og så kan jeg spise det i fred uden at min mand og børnene æder det hele!"
"Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg glemte at tilsætte hvedemel til saucen. Det endte med at ligne en suppe mere end en sauce. Men smagen var der stadig, så det blev en sjov aften med 'boller i suppe'!"
"Jeg elsker karry, så den her opskrift er lige noget for mig. Men 2 spiseskefulde karrypulver? Jeg bruger altid det dobbelte, så det bliver rigtig krydret. Min familie siger, jeg prøver at brænde deres smagsløg af!"
"Jeg lavede den her til en middag med venner, og det blev en succes. Men jeg tilføjede lidt chili til saucen for at give den lidt ekstra 'punch'. Det blev en høj stemning, da alle begyndte at svede og le ad hinanden!"
"Jeg synes, det er lidt besværligt at forme kødbollerne. Sidste gang endte jeg med at få kød overalt i køkkenet. Måske skal jeg investere i en kødbolleformemaskine? Eller bare holde mig til færdigkøbte kødboller!"
"Jeg elsker når der er masser af løg i min boller i karry!"
"Boller i karry er perfekt til en hurtig aftensmad efter en lang dag"
"Jeg tilføjede lidt extra chili for at give retten lidt ekstra smag"
