Quinoa-Kickstart: Den nemmeste veganske Buddha Bowl er din nye favorit! Med en base af quinoa, ristede søde kartofler og en smagfuld tahini-citron dressing, er denne opskrift både nem og hurtig at tilberede i ovnen. Perfekt til et sundt og lækkert måltid på dansk vis!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Skær de søde kartofler i tern og læg dem på en bageplade. Dryp med olivenolie, salt og peber. Rist i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil de er møre.
Kog quinoaen i henhold til pakkens anvisninger. Når den er færdig, lad den afkøle lidt.
Skær avocadoen i skiver.
I en lille skål, bland tahini med citronsaft, salt og peber. Juster konsistensen med lidt vand, hvis nødvendigt.
Anret quinoaen i skåle, top med ristede søde kartofler, kikærter, skiver af avocado og frisk spinat. Dryp tahini-dressingen over.
Kommentarer
Jeg elsker denne opskrift! Søde kartofler og tahini er en match made in heaven. Men jeg må indrømme, at jeg altid ender med at spise halvdelen af avocadoen, mens jeg skærer den i skiver. Hvor er det svært at modstå!
Quinoa og kikærter er ikke lige min kop te, men jeg prøvede alligevel denne Buddha Bowl. Overraskende nok blev jeg helt vild med den! Måske fordi jeg havde lidt ekstra citronsaft i dressingen. Det giver en frisk twist!
Jeg lavede denne ret til en venindeaften, og vi blev alle sammen enige om, at det var en vinder. Men vi havde også lidt sjov med at prøve at få de søde kartofler til at blive møre på præcis 25 minutter. Det blev til en lille konkurrence, og ingen af os vandt!
Jeg er ikke veganer, men jeg prøver at spise mere plantebaseret. Denne Buddha Bowl var en god start. Jeg tilføjede lidt ekstra salt og peber til tahini-dressingen, fordi jeg kan godt lide, når det smager lidt mere. God og nem opskrift!
Jeg havde aldrig prøvet at lave quinoa før, men det var nemmere end jeg troede. Denne opskrift er super lige til en travl hverdag. Jeg havde dog ikke tahini, så jeg brugte peanøddesmør i stedet. Det blev også godt!
Denne Buddha Bowl er perfekt til madpakken med masser af grøntsager og quinoa!
Jeg elsker kombinationen af avocado og søde kartofler i denne skønne ret
Vegan Buddha Bowl er ideel til en sund og lækker picnic i skoven