Valnødde-toast med hvidløgscreme er den nemme og hurtige opskrift, der vil få dine smagsløg til at danse. Med en cremet hvidløgscreme og ristede valnødder på frisk toast er dette den bedste måde at starte ethvert måltid på. Prøv denne lækre danske forret og oplev knas og smag i hver bid!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C. Fordel valnødderne på en bageplade og rist dem i ovnen i 5-7 minutter, indtil de er gyldne og dufter nøddeagtigt.
I en skål, bland flødeosten med finthakket hvidløg, salt og peber.
Pensl brødskiverne med olivenolie og rist dem på en varm pande i 2-3 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
Smør hvidløgscremen på de varme brødskiver og top med de ristede valnødder.
Pynt med finthakket persille og server straks.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og mine børn blev helt vilde med valnødderne! De spurgte, om vi kunne få 'nøddebrød' hver dag. Måske lidt for meget hvidløg til børneganer, men ellers en vinder!
Hvidløgscremen er simpelthen fantastisk! Jeg havde dog ikke valnødder, så jeg brugte pekannødder i stedet. Det blev også godt, men jeg savnede lidt den nøddeagtige duft fra valnødderne. Skal prøve igen med de rigtige nødder næste gang!
Jeg elsker alt med hvidløg, så denne opskrift var lige noget for mig. Men jeg må indrømme, at jeg brændte valnødderne lidt, fordi jeg blev distraheret af en telefonopkald. Alligevel blev det en god oplevelse - og en lærestreg!
Jeg lavede denne toast til en lille aftenmad med kæresten. Vi havde en god flaske vin til, og det blev en rigtig hyggelig aften. Men jeg må sige, at jeg nok havde brugt lidt for meget hvidløg - vi lugtede begge to af hvidløg hele aftenen!
Jeg havde aldrig tænkt på at riste valnødder før, men det giver virkelig en ekstra dimension til smagen. Jeg havde dog ikke persille, så jeg brugte lidt frisk basilikum i stedet. Det blev også godt, men persille havde nok givet en friskere smag.
Valnødderne giver toasten en lækker knasende tekstur.
Hvidløgscremen giver en dejlig krydret smag til retten.
Perfekt til en hurtig frokost - nemt at tage med på farten.