Træsvampe på toast: Den nemmeste skovsmag! Denne opskrift er hurtig og nem at lave, og med træsvampe, hvidløg og frisk persille på rugbrød får du en smag af skoven på få minutter. Den er perfekt til en travl dag, hvor du alligevel vil nyde noget lækkert og unikt!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rist rugbrødsskiverne i en brødrister eller på en pande, indtil de er sprøde.
Rens træsvampene for jord og skær dem i skiver.
Smelt smørret på en pande og tilsæt de finthakkede hvidløg. Sauter let, indtil hvidløget er duftende.
Tilsæt de skivede svampe og steg dem, indtil de er gyldne og møre.
Krydr svampene med salt og peber efter smag.
Fordel de sauterede svampe på de ristede rugbrødsskiver og drys med frisk persille.
Kommentarer
Træsvampe på toast? Det lyder som noget, min mor ville have serveret, når hun var i 'sundhedsfreak'-humør. Men hey, det smager faktisk godt! Jeg tilføjede lidt ekstra hvidløg, fordi man kan aldrig få for meget hvidløg, eller hvad?
Jeg prøvede denne opskrift i weekenden, og mine børn blev helt vilde med det! De troede, de spiste 'skovtoast' og syntes, det var som at være på eventyr. Persillen på toppen gav det hele en frisk finish. Super nemt og lækkert!
Jeg havde aldrig brugt træsvampe før, men det var en positiv overraskelse. Jeg brændte dog rugbrødet lidt for meget, så det blev lidt for sprødt. Men svampene og hvidløget reddede dagen. Næste gang skal jeg bare holde øje med brødet!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville spise noget, der hedder 'træsvampe', men det her var overraskende godt! Jeg havde ikke frisk persille, så jeg brugte tørret, og det fungerede fint. En simpel, men lækker opskrift!
Jeg lavede denne til frokost og tænkte, at det var en god måde at få nogle flere svampe ind i kosten. Men jeg må indrømme, at jeg savnede lidt mere smag. Måske næste gang prøver jeg at tilføje lidt chili eller noget andet krydderi for at give det et kick.
Svampetoast med træsvampe var perfekt til en hyggelig søndagsbrunch
Den sprøde toast med træsvampe var en lækker kontrast til den bløde svampetextur
Svampetoast med træsvampe er en fantastisk ret til vegetarer, men kunne godt bruge lidt mere krydderi