Syltet Sild Smørrebrød er den nemme og hurtige opskrift, der får dine smagsløg til at danse. Med frisk dild, radiser og en skvæt citron på rugbrød, er dette smørrebrød en farverig og velsmagende oplevelse på dansk. Det er perfekt til en lækker frokost eller som en imponerende forret!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smør et jævnt lag blødt smør på hver skive rugbrød.
Placér syltede sild på hver skive smurt rugbrød.
Pynt med skiver af citron, finthakket dild og radiseskiver.
Kommentarer
Syltede sild på smørrebrød er en klassiker, men jeg tilføjer altid lidt rødløg for ekstra crunch. Prøv det, det gør en stor forskel!
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men denne smørrebrød opskrift fik mig til at elske sild. Måske er det bare fordi jeg var sulten, men det smager fantastisk!
Hvorfor skal man bruge så meget smør? Jeg prøvede at smøre lidt tyndere, og det blev stadig godt. Måske er jeg bare lidt sparsommelig!
Jeg lavede denne smørrebrød til frokost og glemte at købe radiser. Det blev alligevel godt, men radiserne giver en fin farve og friskhed. Næste gang!
Min mor plejede altid at lave smørrebrød med sild, når vi havde gæster. Denne opskrift minder mig om hendes, men jeg synes, I skal prøve at tilføje lidt peberrod for ekstra kick!
Klassisk smørrebrød med røget laks er altid et hit!
Perfekt til en hyggelig frokost i solen med leverpostej og rødbeder
Lidt for tungt til min smag med smørrebrød med stegt flæsk