Kylling Shawarma opskrift: Med kun 10 minutters tilberedningstid og enkle ingredienser som kyllingebryst og hvidløgssauce, kan du nemt og hurtigt lave en smagfuld wrap, der vil få dine smagsløg til at danse. Den er perfekt til en travl hverdag eller når du har brug for en lækker og nem løsning.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland kyllingeskiverne med hvidløg, olivenolie, spidskommen, paprika, salt og peber i en skål. Mariner i mindst 30 minutter.
Opvarm en pande ved middel varme og steg kyllingeskiverne i 8-10 minutter, indtil de er gennemstegte og let brunede.
Varm pitabrødene hurtigt i en tør pande eller ovn i 1-2 minutter, indtil de er bløde og varme.
Fyld pitabrødene med kylling, salat, tomat, agurk og hvidløgssauce. Server straks.
Kommentarer
500 gram kyllingebryst? Det er jo nok til en hel hær! Jeg ender altid med at spise alt det kølle selv, og så er jeg proppet i en uge!
Hvidløgssauce er det bedste! Jeg havde engang en date, hvor jeg havde spist shawarma med ekstra hvidløgssauce lige før. Lad os bare sige, at det blev en kort aften...
Marinering i 30 minutter? Jeg gider aldrig vente så længe. Smider bare alt i panden og håber på det bedste. Virker også fint!
Pitabrød i en tør pande? Jeg prøvede det engang, og det blev så hårdt, at jeg kunne bruge det som frisbee. Måske skal jeg prøve ovnen næste gang...
Jeg elsker shawarma, men hver gang jeg laver det, ender jeg med at spilde halvdelen af hvidløgssaucen på tøjet. Måske skal jeg begynde at spise det uden skjorte!
Shawarma med masser af frisk mynte er så lækkert!
Shawarma er perfekt til en hurtig frokostpause på arbejdet.
Jeg elsker shawarma med sprøde grøntsager og spicy dressing!