Rugbrødets Hævn: Burger med en Syrlig Twist er en opskrift, der kombinerer det bedste fra dansk rugbrød med en smagfuld oksekødsbøf og syltet spinat. Denne nemme og hurtige opskrift giver dig en unik smagsoplevelse, hvor den syrlige spinat tilføjer en spændende dimension til din burger.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forbered den syltede spinat ved at bringe æblecidereddike, sukker, sennepsfrø og salt i kog i en lille gryde.
Tilsæt spinaten til eddikeblandingen, rør rundt, og fjern fra varmen. Lad det køle af.
Form hakket oksekød til to bøffer og krydr med salt og peber.
Grill bøfferne på en varm pande eller grill i ca. 4 minutter på hver side.
Rist rugbrødsskiverne let på panden eller i en brødrister.
Saml rug-burgeren ved at lægge en bøf på en skive rugbrød, top med syltet spinat og rødløgsskiver, og afslut med en anden skive rugbrød.
Kommentarer
Æblecidereddike i spinaten? Det lyder som en eksplosion af smag! Jeg prøvede det engang, og min mand troede, jeg havde lavet en ny slags salatdressing. 4/5 for kreativiteten!
Rugbrød og burger? Det er som at få det bedste fra to verdener. Jeg havde aldrig tænkt på at bruge rugbrød til en burger før, men det giver en dejlig crunch. 5/5 for innovation!
Jeg elsker spinat, men syltet? Det må jeg prøve. Jeg forestiller mig, at det kunne være en god måde at få børnene til at spise grønt. Måske kan jeg narre dem til at tro, det er en slags slik! 4/5 for sjovt koncept.
4 minutter på hver side? Jeg brænder altid mine bøffer, så jeg må nok sætte en alarm. Men rugbrød og syltet spinat lyder som en vinderkombination. 3/5 fordi jeg er lidt bange for at ødelægge det.
Jeg prøvede at lave denne opskrift i går, og min kæreste spurgte, om vi var blevet hipstere nu. Rugbrød og syltet spinat - det er sådan noget, man ser på de fancy madblogger. Men det smagte fantastisk! 5/5 for smag og sjovt twist.
Rugbollen var virkelig lækker og sprød!
Jeg elskede den syltede spinat på burgeren!
Perfekt til en sund frokost med veninderne