Rødbedegnocchi med hvidløgscreme er en opskrift, der overrasker med sin bløde, pudeformede gnocchi og en cremet hvidløgssauce, der får smagsløgene til at danse. Denne nemme, men lækre ret er perfekt til en hverdagsmiddag med et lille twist. Prøv denne bedste danske opskrift og bliv overrasket!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i saltet vand indtil de er møre, cirka 15 minutter. Dræn og lad dem køle lidt af.
Mos kartoflerne og bland dem med mel og æg, indtil en blød dej formes.
Rul dejen ud på en meldrysset overflade og skær den i små puder.
Kog gnocchierne i saltet vand indtil de flyder til overfladen, cirka 2-3 minutter.
Smelt smør i en pande og sautér hvidløg indtil det er duftende. Tilsæt fløde og lad det simre i 5 minutter.
Vend de kogte gnocchi i hvidløgssaucen og smag til med salt og peber.
Pynt med frisk persille og server straks.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave den her gnocchi, men mine kartofler blev alt for klæbrige. Måske skal jeg bruge en anden kartoffelsort næste gang? Eller måske bare købe færdig gnocchi fra supermarkedet - det er jo også en løsning!
Hvidløgscremen er bare så god! Jeg tilføjede lidt ekstra hvidløg, fordi jeg elsker det. Min kæreste klagede over at jeg lugtede som en hvidløgsfarm, men det var det værd!
Jeg lavede denne ret til en middag med veninder, og de blev helt vilde med den. En af dem spurgte, om jeg havde brugt tryllestøv i stedet for salt og peber - så godt blev det!
Jeg havde aldrig lavet gnocchi før, og det var lidt af en udfordring at få dem til at holde sammen. Men med lidt tålmodighed og en smule irritation blev det til sidst til noget spiseligt. Persillen reddede dagen!
Jeg synes, at opskriften manglede lidt krydderi. Jeg tilføjede noget chili, og det gav en god skarphed til retten. Måske ikke for alle, men jeg elsker lidt varme i maden!
Gnocchien smagte fantastisk med den cremede hvidløgscreme!
Røsmagen i gnocchien var en perfekt smagsoplevelse!
Disse gnocchi med hvidløgscreme var en lækker og nem ret til aftensmaden.