Røget makrel på knækbrød: En sandwich-sensation! Denne nemme og hurtige opskrift kombinerer røget makrel med syltede rødbeder og remoulade på sprøde knækbrød. Perfekt til en lækker og overraskende frokost på dansk vis!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tag de to riskiks og læg dem på en tallerken.
Fordel remouladen jævnt over begge riskiks.
Læg de røgede makrelfileter på riskiksene.
Top med skiver af syltede rødbeder og rødløg.
Drys med lidt salt og peber efter smag.
Kommentarer
Riskiks og makrel? Det lyder som en fest i munden! Jeg prøvede at lave den her sandwich til frokost, og min mand troede, jeg havde bestilt fra en fancy deli. Remouladen gør det hele så cremet og lækkert. Men måske lidt for meget rødløg - min ånde kunne slå en elefant ned!
Jeg elsker makrel, men riskiks? Det var lidt af en overraskelse. Jeg havde aldrig tænkt på at bruge dem til en sandwich før. Det blev en sjov lørdagsmiddag med familien, og børnene syntes, det var sjovt at bygge deres egne 'tårne'. Måske lidt mere remoulade næste gang!
Hurtig og nem opskrift, perfekt til en travl dag. Jeg havde ikke rødløg, så jeg brugte lidt vårløg i stedet, og det fungerede fint. Men jeg savnede lidt mere crunch - måske nogle agurker næste gang?
Jeg prøvede den her sandwich på en fisketur med mine kammerater. Vi havde ikke remoulade, så vi brugte majonæse i stedet. Det blev en hæftig oplevelse - både sandwich og fisketuren! Men måske lidt for meget salt og peber for min smag.
Riskiks-sandwich med makrel? Det lyder som noget, min mor ville have lavet tilbage i 80'erne! Jeg prøvede det, og det var faktisk ret godt. Men jeg tilføjede lidt citronsaft for at give det lidt mere friskhed. En sjov og lækker sandwich!
Den sprøde riskiksrugbrød var lige hvad jeg havde brug for!
Makrellen gav retten den perfekte saltbalance
Riskiks-sandwichen var perfekt til en picnic i parken