spisekunst.dk

Mini Sandwich Buffet - Opskrift på snack, buffet, frokost

Mini Sandwich Buffet

Tid

Portioner

8-10

Niveau

nem

Smørrebrød på Speed: Danmarks Hurtigste Mini Sandwich Buffet er den nemme og hurtige opskrift, der gør dig til en sandwichmester på rekordtid. Med ingredienser som syltede sild, røget laks og rugbrød, kan du imponere dine gæster uden at bruge et eneste minut i køkkenet. Perfekt til travle dage, hvor smagen og traditionen stadig skal være på plads!

Ingredienser

Rugbrød(skiveskåret)
1 stk
Smør(blødgjort)
100 gram
Syltede sild(drænet)
150 gram
Røget laks(skåret i tynde skiver)
150 gram
Roastbeef(tynde skiver)
100 gram
Ost(skiver, fx emmentaler eller danbo)
100 gram
Karse(friskplukket)
50 gram

Fremgangsmåde

1

Skær rugbrødet i passende skiver, hvis det ikke allerede er skåret.

5 minrugbrødet skal være fast og fugtigt
2

Smør et tyndt lag smør på hver skive rugbrød.

5 minsmørret skal dække hele skiven jævnt
3

Anbring syltede sild på nogle af skiverne, og pynt med lidt karse.

5 minsildene skal ligge fladt og være jævnt fordelt
4

Læg skiver af røget laks på nogle af de andre rugbrødsskiver, og pynt med karse.

5 minlaksen skal have en glansfuld overflade
5

Placer roastbeef på nogle skiver rugbrød og pynt med karse.

5 minroastbeefen skal være mørt og bøjeligt
6

Læg skiver af ost på de resterende skiver, og pynt med karse.

5 minosten skal være jævnt fordelt og dække hele skiven

Kommentarer

Lone

Haha, jeg elsker ideen med mini sandwich buffet, men 50 gram karse? Det lyder som om, jeg skal åbne en karsefarm i køkkenet! Jeg vil nok bruge lidt mindre, ellers ender jeg med at pynte hele huset med karse.

★★★★
Mikkel

Jeg prøvede den her opskrift til en lille fest, og det blev en hit! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt for ivrig med smørret - mine sandwich blev mere som smørbrød end mini sandwich. Næste gang skal jeg nok holde mig til et tyndt lag.

★★★★
Sofie

Syltede sild og røget laks på samme buffet? Det er som at få det bedste af Danmark på én gang! Jeg tilføjede også lidt rødbeder, fordi jeg elsker farven. Super lækkert og nemt at lave.

★★★★★
Jens

Jeg havde aldrig prøvet at lave mini sandwich før, men det her var så nemt. Jeg havde dog ikke roastbeef, så jeg brugte kylling i stedet. Det blev også godt, men jeg savnede lidt den røgede smag fra roastbeefen.

★★★★★
Anna

Jeg lavede den her til en frokost med veninder, og vi lo så meget over, at vi alle sammen endte med at have karse mellem tænderne. Men det var så sjovt og lækkert! En perfekt opskrift til en afslappet sammenkomst.

★★★★★
Anne

Mini sandwich buffet var perfekt til picnic i parken

★★★★★
Mads

De små sandwich med kylling og avocado var et hit

★★★★
Camilla

Jeg savnede lidt flere vegetariske muligheder

★★★★★