Bønnebonanza: Lynhurtig cassoulet på 35 minutter! Denne nemme opskrift på Cassoulet Express giver dig en smag af Frankrig med røget pølse og hvide bønner, alt sammen klart på under en time. Perfekt til travle dage, hvor du alligevel vil nyde et velsmagende måltid med ske!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opvarm olivenolie i en stor gryde over middel varme. Tilsæt løg og hvidløg, og steg indtil løgene er bløde.
Tilsæt skiver af røget pølse til gryden, og steg i yderligere 3-4 minutter.
Tilsæt de hakkede tomater, drænede bønner, kyllingefond og tørret timian. Rør godt rundt.
Lad det simre i ca. 20-25 minutter, indtil saucen er reduceret og smagene er godt integreret.
Smag til med salt og peber før servering.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og det blev en hit! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra hvidløg, fordi jeg elsker det. Min mand klagede over, at han lugtede som en italiensk restaurant hele dagen bagefter!
Cassoulet Express? Mere som 'Cassoulet Ekspres til Himmelen'! Jeg havde aldrig troet, at noget så simpelt som bønner og pølse kunne smage så godt. Jeg havde dog ikke kyllingefond, så jeg brugte bare lidt ekstra salt og peber. Virkede fint!
Jeg lavede den her til en hurtig middag, og det var nemt og hurtigt. Men jeg synes, at 20-25 minutter var lidt for lidt til, at smagene blev rigtig integreret. Jeg lod det simre i 40 minutter, og det blev perfekt!
Jeg er ikke så vild med bønner, men jeg prøvede alligevel den her opskrift. Jeg må sige, at røget pølse og timian virkelig løfter det hele. Måske kan jeg lære at holde af bønner alligevel!
Jeg lavede den her til en middag med veninder, og vi havde en god latter over, at vi alle sammen prøvede at udtale 'cassoulet' rigtigt. Smagen var super, men vi havde også lidt ekstra vin til, så det kan have hjulpet!
Den perfekte ret til en kold vinteraften med masser af saftig confit de canard.
Cassoulet Express var en redning på en travl hverdagsaften - fyldt med lækre bønner og pølser.
Jeg tilføjede lidt friske krydderurter til retten, og det gav lige det ekstra pift.