Urteomeletten er din nye morgenfavorit - klar på blot 6 minutter! Med en smagfuld blanding af friske urter som persille, purløg, estragon og kørvel er denne nemme opskrift perfekt til en hurtig og lækker start på dagen.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel eller piskeris.
Tilsæt de finthakkede urter (persille, purløg, estragon og kørvel) til æggene og krydr med salt og peber.
Opvarm smørret i en non-stick pande over middel varme, indtil det er smeltet og let boblende.
Hæld æggeblandingen i panden og lad den sætte sig i kanterne. Brug en spatel til forsigtigt at trække de tilberedte kanter mod midten, så den flydende masse kan løbe ud.
Når omeletten næsten er sat, fold den forsigtigt sammen og lad den glide over på en tallerken.
Kommentarer
Æg og urter, det lyder som en sund start på dagen! Men hvorfor skal man bruge så meget smør? Jeg prøvede at lave denne omelet med halvt så meget smør, og den blev stadig lækker. Måske er det bare mig, der er lidt smør-rationeret!
Jeg elsker denne opskrift! Men sidste gang jeg lavede den, glemte jeg at tilsætte salt og peber, og det blev lidt kedeligt. Lærer man aldrig at krydre ordentligt? Nå, men med lidt ekstra krydderi er det en 5-stjernet ret!
Jeg prøvede at lave denne omelet til morgenmad, men mine børn syntes, at alle de urter lignede græs! De spiste den alligevel, så det må være en god opskrift. Måske skal jeg kalde det 'græsomelet' næste gang!
Jeg er ikke så god til at hacke urter, så min omelet endte med at ligne en slags grøn suppe. Men smagen var der! Måske skal jeg investere i en god kniv eller bare købe færdighakket næste gang.
Jeg lavede denne omelet til en sen frokost, og det var så nemt og hurtigt. Men jeg havde ikke kørvel, så jeg brugte lidt ekstra estragon i stedet. Det fungerede fint, og det smagte stadig fantastisk!
Den friske persille gav lige det ekstra pift!
Perfekt til brunch med vennerne!
Jeg tilføjede lidt revet ost - det gjorde den endnu bedre!