spisekunst.dk

Svampefyldte Crêpes - Opskrift på madretter, fransk, vegetarisk

Svampefyldte Crêpes

Tid

Portioner

2

Niveau

nem

Svampefyldte crêpes er den perfekte løsning, når du har brug for en hurtig og nem middag. Med gyldne sauterede champignoner og en smagfuld blanding af løg, hvidløg og persille, er dette en opskrift, der vil imponere uden at tage for meget tid. Prøv denne danske favorit og nyd et mættende måltid på ingen tid!

Ingredienser

Champignon(friske, skiver)
100 g
Løg(finthakket)
1 stk
Hvidløg(finthakket)
1 fed
Smør(usaltet)
2 spsk
Crêpes(hjemmelavede eller købte)
4 stk
1 spsk
efter smag

Fremgangsmåde

1

Smelt smørret i en pande over middel varme.

2 minmiddelsmørret er smeltet og begynder at boble let
2

Tilsæt løg og hvidløg og sauter indtil de er bløde og gennemsigtige.

5 minmiddelløgene er bløde og lidt gennemsigtige
3

Tilsæt skiver af champignon og sauter indtil de er gyldne.

7 minmiddelchampignonerne er let gyldne og har afgivet deres væske
4

Krydr med salt, peber og hakket persille.

1 minsluk for varmenduften af persille frigives
5

Fordel svampeblandingen på crêpes, fold eller rul dem og server straks.

3 miningencrêpes er fyldte og let rullet sammen

Kommentarer

Mads

Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg havde kun hermetiske champignon i skabet. Det blev lidt som at spise crêpes med gummibjørner, men smagen var okay!

★★★★★
Lene

Hvorfor skal der altid være så meget løg i alt? Jeg ender altid med at græde mere over løget end over selve madlavningen. Men crêperne blev lækre!

★★★★
Jesper

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men disse crêpes med champignon blev min nye guilty pleasure. Jeg spiste dem til morgenmad, frokost og aftensmad - og måske også som en lille natmad...

★★★★★
Sofie

Jeg glemte at købe persille, så jeg brugte bare noget tørret basilikum i stedet. Det blev ikke helt det samme, men det var stadig godt. Måske skulle jeg prøve at plante lidt persille i køkkenhaven!

★★★★★
Anders

Jeg lavede denne opskrift til en date, og det gik så godt, at vi endte med at lave crêpes hver weekend. Tak for en simpel, men effektiv opskrift!

★★★★★
Mette

Disse champignon-crepes er perfekte til en hyggelig brunch!

★★★★★
Lars

Jeg synes der manglede lidt ekstra fyld, måske lidt mere ost.

★★★★★
Ida

Disse crepes med champignon var lige det jeg havde brug for efter en lang dag.

★★★★