Svampefyldte crêpes er den perfekte løsning, når du har brug for en hurtig og nem middag. Med gyldne sauterede champignoner og en smagfuld blanding af løg, hvidløg og persille, er dette en opskrift, der vil imponere uden at tage for meget tid. Prøv denne danske favorit og nyd et mættende måltid på ingen tid!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en pande over middel varme.
Tilsæt løg og hvidløg og sauter indtil de er bløde og gennemsigtige.
Tilsæt skiver af champignon og sauter indtil de er gyldne.
Krydr med salt, peber og hakket persille.
Fordel svampeblandingen på crêpes, fold eller rul dem og server straks.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg havde kun hermetiske champignon i skabet. Det blev lidt som at spise crêpes med gummibjørner, men smagen var okay!
Hvorfor skal der altid være så meget løg i alt? Jeg ender altid med at græde mere over løget end over selve madlavningen. Men crêperne blev lækre!
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men disse crêpes med champignon blev min nye guilty pleasure. Jeg spiste dem til morgenmad, frokost og aftensmad - og måske også som en lille natmad...
Jeg glemte at købe persille, så jeg brugte bare noget tørret basilikum i stedet. Det blev ikke helt det samme, men det var stadig godt. Måske skulle jeg prøve at plante lidt persille i køkkenhaven!
Jeg lavede denne opskrift til en date, og det gik så godt, at vi endte med at lave crêpes hver weekend. Tak for en simpel, men effektiv opskrift!
Disse champignon-crepes er perfekte til en hyggelig brunch!
Jeg synes der manglede lidt ekstra fyld, måske lidt mere ost.
Disse crepes med champignon var lige det jeg havde brug for efter en lang dag.