Boblende rejer med vild hvidløgsmagi - en nem og hurtig opskrift, hvor rejerne danser i cava og får et frisk pust af ramsløg. Perfekt til at imponere gæsterne med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Varm smørret i en stor pande over medium varme, indtil det er smeltet og let bruser.
Tilsæt finthakket hvidløg til panden og sautér i 1 minut, indtil det er gyldent og aromatisk.
Tilsæt rejerne til panden og steg dem i 2-3 minutter, indtil de begynder at blive lyserøde.
Hæld cavaen over rejerne og lad det simre i 5 minutter, indtil rejerne er gennemkogte.
Rør de finthakkede ramsløg i og smag til med salt og peber.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og rejerne blev så gode! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt fuld af cavaen - måske skulle jeg have brugt lidt mindre. Ramsløg er en fantastisk overraskelse, det giver en frisk smag!
Haha, jeg havde aldrig hørt om ramsløg før, men det lyder som noget, min mor ville have i sin have. Rejerne blev perfekte, men jeg tilføjede lidt chili for at give det en ekstra kick. God opskrift!
Jeg elsker rejer, men jeg havde ikke cava, så jeg brugte hvidvin i stedet. Det blev også godt, men jeg savnede måske den ekstra boble. Hvidløg og ramsløg sammen er en vinder!
Jeg lavede den her til en middag med venner, og de blev helt vilde med det! Men jeg måtte bruge dobbelt så meget smør, fordi min pande er så stor. Det blev lidt for fedt, men stadig lækkert!
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg glemte at tælle minutterne, så rejerne blev lidt seje. Men smagen var der stadig, og ramsløg er en god ny opdagelse for mig. Skal prøve igen!
Den friske smag af ramsløg passer perfekt til de saftige rejer
Cava-rejer med ramsløg er en lækker og let ret at nyde på en varm sommerdag
Denne ret er ideel til en hyggelig picnic i parken