Kikærteknaldere: Nemme og sprøde i ovnen! Denne opskrift på bagte kikærter med hvidløg er så nem og hurtig, at du vil få lyst til at lave dem hver dag. Skyl, tør, krydr med olivenolie, havsalt og hvidløg, og bag i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde – perfekte som snack eller tilbehør!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Dræn og skyl kikærterne grundigt, og tør dem derefter med et rent viskestykke.
Bland kikærterne med olivenolie, knust hvidløg, havsalt og sort peber i en skål.
Fordel kikærterne i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kikærterne i ovnen i 25-30 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne.
Tag kikærterne ud af ovnen og lad dem køle af i et par minutter, før de serveres.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift, og mine kikærter blev så sprøde, at jeg kunne bruge dem som knuste is på min drink! Men seriøst, de blev super gode. Hvidløget giver en fantastisk smag.
Jeg glemte at tørre kikærterne ordentligt, og de blev lidt bløde. Men med lidt ekstra tid i ovnen og en smule irritation blev de til sidst sprøde. Hvis du er utålmodig som mig, så tag dig sammen og tør dem godt!
Jeg elsker denne opskrift! Jeg tilføjede lidt chili for at give dem en ekstra kick. Perfekt som snacks til en film-aften. Hvidløget gør dem også lidt mere sofistikerede end almindelige chips.
Jeg havde aldrig troet, at kikærter kunne være så lækre. Jeg spiste dem som tilbehør til min middag, og de blev hurtigt en favorit. Hvis du ikke har prøvet det før, så gør det - du vil ikke fortryde det!
Jeg havde ikke havsalt, så jeg brugte almindeligt salt. Det blev også godt, men jeg tror, at havsaltet ville have givet en ekstra smag. Næste gang skal jeg huske at købe det!
Disse bagte kikærter med hvidløg var perfekte som snack til filmen i aften!
Jeg tilføjede lidt frisk persille til retten og det gav en dejlig frisk smag
Disse bagte kikærter med hvidløg var et hit til vores picnic i parken i dag