Vaffelmagi: Nemme og hurtige vafler med et twist! Disse vafler er ikke bare enkle at lave, men bliver også forvandlet til en fest for smagsløgene med flødeskum og friske bær. Perfekte til en lækker og hurtig dessert på dansk!
Ingredienser
Fremgangsmåde
I en stor skål, pisk æggene sammen med sukker, indtil blandingen er lys og luftig.
Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i æggeblandingen, og rør forsigtigt til alt er godt blandet.
Tilsæt mælk og det smeltede smør, og rør indtil dejen er jævn.
Forvarm vaffeljernet og smør det let med smør eller olie.
Hæld en passende mængde dej i vaffeljernet og bag indtil vaflerne er gyldne og sprøde.
Server vaflerne med en generøs skefuld flødeskum og friske bær på toppen.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse vafler til min families søndagsfrokost, og de blev en kæmpe succes! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt for generøs med flødeskummet - det endte med at ligne en snebyge på tallerkenen! 😂
Hvorfor skal der altid være så meget smør i vaffelopskrifter? Jeg prøvede at bruge lidt mindre, og de blev stadig lækre, men måske lidt mindre sprøde. Næste gang prøver jeg med olien i stedet for smør til at smøre vaffeljernet.
Jeg elsker at bruge friske bær på mine vafler, men sidste gang jeg lavede dem, havde jeg kun frosne bær i fryseren. Det blev også godt, men lidt mere klasket. Måske skal jeg prøve at tø dem lidt først næste gang!
Ærligt talt, hvem har tid til at piske æg og sukker, indtil det bliver luftigt? Jeg smed bare alt i en blender og kørte det hurtigt. Vaflerne blev alligevel gode, og jeg sparte tid til at spille lidt mere med børnene.
Jeg havde aldrig brugt vaniljesukker i vafler før, men det giver en sådan dejlig duft og smag! Jeg kunne ikke holde mig fra at spise en vaffel, mens jeg stadig var ved at lave resten. De er simpelthen for fristende!
Vaflerne var perfekte til morgenmad med friske bær!
Flødeskummet gjorde retten ekstra luftig og lækker.
Vaflerne var et hit til børnenes fødselsdag - alle elskede dem!