spisekunst.dk

Urtesmørpølser i puff - Opskrift på hovedret, forret, snack

Urtesmørpølser i puff

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Svinekødssnadder i butterdejsbombe! er den nemme og hurtige opskrift, der får dine smagsløg til at danse. Svinekødspølser med en smøragtig urteblanding, svøbt i sprød butterdej og bagt i ovnen til gylden perfektion. Prøv denne danske favorit og oplev, hvor nem og lækker en ret kan være!

Ingredienser

Svinekødspølser(af god kvalitet)
4 stk
Smør(blødt)
50 g
2 spsk
2 spsk
Butterdej(rul ud, færdigkøbt)
1 stk
Æg(letpisket til pensling)
1 stk

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C.

5 min200°COvnen er varm
2

Bland det bløde smør med persille og purløg i en skål.

5 minUrtesmørret er jævnt blandet og velduftende
3

Skær en rille i hver pølse og fyld med en skefuld urtesmør.

5 minUrtesmørret er jævnt fordelt i pølserne
4

Rul butterdejen ud og skær den i 4 rektangler.

5 minDejen er tynd og jævn
5

Placer en pølse på hvert dejstykke og rul dejen omkring pølsen. Forsegl kanterne ved at trykke let.

5 minDejen sidder tæt omkring pølsen, kanterne er forseglet
6

Placer de indpakkede pølser på en bageplade med bagepapir og pensl med æg.

5 minDejen er let blank efter pensling
7

Bag i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.

25 min200°CDejen er gylden og sprød

Kommentarer

Lone

Jeg prøvede at lave de her pølser i puff til en grillfest, og de blev en kæmpe hit! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for meget smør, så det løb ud overalt. Næste gang skal jeg nok være lidt mere forsigtig. Ellers super lækkert!

★★★★
Mikkel

Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville ende med at lave pølser i butterdej, men det her var faktisk ret nemt! Min kæreste troede, jeg havde købt dem i bageriet. Det eneste, jeg savnede, var lidt mere krydderi i urtesmøret. Måske lidt chili næste gang?

★★★★
Trine

Jeg lavede denne opskrift til børnenes fødselsdag, og de elskede det! Men jeg havde ikke purløg, så jeg brugte bare ekstra persille. Det blev også godt. Eneste ulempe var, at det tog lidt længere tid at rulle dejen end jeg havde regnet med.

★★★★
Jens

Ærligt talt, jeg brændte mine pølser lidt, fordi jeg glemte dem i ovnen, mens jeg så fodboldkampen. Men smagen var stadig god! Måske skal jeg holde øje med tiden næste gang. Ellers en nem og lækker opskrift.

★★★★★
Anette

Jeg havde aldrig troet, at pølser og butterdej kunne være så godt sammen! Jeg tilføjede lidt hvidløg til urtesmøret, og det gav en ekstra smag. Perfekt til en hyggelig aften med vennerne. Kan klart anbefales!

★★★★★
Maria

Urtesmørpølserne i puff var perfekte til picnic i parken

★★★★★
Anders

Den sprøde dej passede godt sammen med de friske krydderurter

★★★★
Louise

Disse urtesmørpølser er et hit til børnenes madpakke

★★★★