Ungdomsgulerødder & æblemost er din nye favorit - en nem og hurtig opskrift, hvor friske, unge gulerødder fra lokale gårde møder en forfriskende dansk æblemost. Perfekt til at imponere med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skræl de unge gulerødder og skær dem i ensartede stykker for jævn tilberedning.
Kog en gryde med vand og tilsæt en knivspids havsalt.
Tilsæt gulerødderne til det kogende vand og lad dem koge, indtil de er møre.
Dræn gulerødderne og anret dem på en tallerken.
Server gulerødderne med frisk æblemost ved siden af som en let og forfriskende forret.
Kommentarer
500 gram unge gulerødder? Det lyder som en hel del arbejde bare for at få en forret. Jeg ender altid med at skære mig, når jeg skal skrælle gulerødder. Men æblemosten ved siden af lyder frisk og lækkert!
Havsalt i gulerods-vandet? Det gør en stor forskel, folk! Jeg prøvede det engang, og mine gulerødder blev så meget smagfuldere. Men æblemost som drik? Jeg ville hellere bruge den til at lave en sauce til gulerødderne.
Æblemost og gulerødder? Det lyder som noget, min mor ville servere tilbage i '80'erne. Jeg kan godt lide, at det er en let forret, men jeg tror, jeg ville tilføje lidt honning til æblemosten for at gøre det lidt mere spændende.
Jeg elsker æblemost, så det her lyder som en vinder for mig! Men at koge gulerødderne og så servere dem med æblemost ved siden af... det virker lidt kedeligt. Hvorfor ikke lave en æblemost-glaze til gulerødderne i stedet?
Ungdomsrødder og æblemost? Det lyder som noget, man kunne servere på en hippie-fest. Jeg kan godt lide, at det er simpelt, men jeg tror, jeg ville tilføje lidt krydderurter til gulerødderne for at give dem lidt mere schwung.
Den friske æblemost gav retten lige det ekstra syrlige pift!
Ungdomsrødderne var sprøde og perfekte til madpakken
Retten var ideel til en picnic i skoven med vennerne