Tapas-trioen: Nem, hurtig og smagfuld! Med marinerede oliven, manchego-ost og chorizo på kun 10 minutter er dette den bedste opskrift på en hurtig og lækker forret. Perfekt til at imponere gæsterne med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland olivenolie og oregano i en skål. Tilsæt de marinerede oliven og rør godt rundt, så olien og krydderierne fordeles jævnt.
Skær manchego-osten i tynde skiver og arranger dem på et serveringsfad.
Varm en pande over middel varme og steg chorizo-skiverne i ca. 2 minutter på hver side, indtil de er sprøde og saftige.
Arranger de marinerede oliven, skiver af manchego-ost og stegte chorizo-skiver på et serveringsbræt og server straks.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift til en lille hjemme-fest, og de marinerede oliven blev en hit! Men jeg må indrømme, at jeg brændte chorizoen lidt, fordi jeg blev distraheret af en god vin. Alligevel, super nemt og lækkert!
Manchego-osten i tynde skiver er genialt! Jeg havde aldrig prøvet det før, men nu er jeg solgt. Jeg tilføjede lidt honning til osten, og det blev en smagsbombe. Perfekt til en aften med venner!
Jeg synes, at opskriften manglede lidt sprødhed. Jeg prøvede at tilføje nogle ristede mandler til olivenblandingen, og det gav en god crunch. Ellers nemt og hurtigt at lave!
Chorizoen blev så god, at jeg spiste det hele, før gæsterne kom. Måtte lave en ny portion i en fart. Men det var værd det, for det smagte fantastisk!
Jeg elsker enkeltheden ved denne opskrift. Perfekt til en travl aften, hvor man alligevel vil have noget lækkert på bordet. Oreganoen i olivenolien giver en dejlig duft. Anbefales!
Disse tapas med serrano skinke var helt fantastiske!
Oliven og fetaost er en perfekt kombination i disse tapas
Disse tapas er perfekte til en hyggelig aften med vennerne