Havtaskens himmelske timian-twist er en nem og hurtig opskrift, der får dine smagsløg til at danse med frisk timian, hvidløg og citron. Bag den i ovnen på blot 25 minutter og nyd en aromatisk og lækker dansk ret, der imponerer enhver gæst.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200°C.
Placér havtaske fileterne i et ovnfast fad. Drys med salt og peber.
Fordel olivenolie, hvidløg og citronskiver jævnt over fisken. Læg timiankvistene ovenpå.
Hæld hvidvinen i fadet rundt om fisken.
Bag fisken i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil fisken er gennemstegt og let gylden.
Kommentarer
Havtaske med timian er en vinder! Jeg havde dog ikke hvidvin, så jeg brugte lidt af min mands øl i stedet. Det blev også godt, men måske lidt mere... øllet? Haha!
Jeg prøvede den her opskrift i går, og citronen gav en frisk smag, som jeg elsker. Men jeg brændte hvidløget lidt, så det blev lidt bittert. Næste gang skal jeg nok holde bedre øje med tiden!
Timian og havtaske er en perfekt kombination! Jeg havde også lidt ekstra timian i haven, så jeg proppede bare mere på. Det blev super lækkert, og hele familien nød det!
Jeg havde aldrig lavet havtaske før, men denne opskrift var nem at følge. Jeg blev dog lidt overrasket over, hvor meget hvidvin der skulle bruges. Måtte åbne en flaske og drikke resten selv... ingen klager her!
Jeg elsker denne opskrift, men jeg synes, at 20-25 minutter er lidt for længe. Min havtaske blev lidt tør. Måske skal jeg prøve 15-20 minutter næste gang?
Timianbagt havtaske er perfekt til en romantisk middag med sin elskede.
Den sprøde skorpe med citronskal gav retten et friskt twist.
Havtasken var saftig og lækker - perfekt til en sommerdag ved stranden.