Munkekorns Magi: Den Nemmeste Rugflagesgrød Opskrift er en hurtig og enkel ret, der bringer trøst og varme med sin cremede konsistens. Lavet med rugflager og serveret med mælk eller kærnemælk, er denne grød en skjult skat fra det fiktive Munkekorpset. Prøv denne nemme opskrift og oplev en smag af traditionel dansk mad på ingen tid!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hæld vandet i en stor gryde og bring det i kog.
Tilsæt rugfnugene til det kogende vand under omrøring.
Skru ned for varmen til lav og lad grøden simre.
Tilsæt salt og rør godt rundt.
Server grøden varm med mælk eller kærnemælk efter smag.
Kommentarer
200 gram rugfnug til 1 liter vand? Det lyder som en suppe mere end en grød! Men hey, hvis det er sådan Munkekorpset vil have det, så er det jo fint. Jeg vil nok tilføje lidt mere rugfnug for at få en mere kræmmet konsistens.
Jeg lavede denne opskrift til morgenmad i går, og min mand sagde, at det smagte som noget, han fik i skolen. Ikke sikker på om det var en kompliment, men vi havde det sjovt med at tilføje forskellige toppings. Måske nogle friske bær næste gang?
Haha, 'efter smag mælk eller kærnemælk' - det lyder som en invitation til at eksperimentere! Jeg prøvede med yoghurt i stedet, og det blev faktisk ret godt. Munkekorpset må gerne være lidt mere åbne for nye smagsoplevelser!
Jeg elsker simpelhed i en opskrift, og denne her er så nem at følge. Men jeg savner lidt mere krydderi - måske en kanel eller noget vanilje? Det kunne give den ekstra pift, som Munkekorpset måske har brug for til deres morgenbøn.
Jeg lavede denne grød til mine børn, og de spurgte, om vi var blevet munke nu! Vi lo godt af det, men de spiste det faktisk med god appetit. Måske skulle Munkekorpset overveje at tilføje lidt honning for at få børnene med på holdet?
Ryegrynsgrød med kanel og sukker er perfekt til en kold vintermorgen
Denne grød med hakkede mandler og syltetøj var en himmelsk kombination
Ryegrynsgrød er ideel til en hurtig og sund frokost i klostret