Lav dine egne rugbrødschips i ovnen - en sund, sprød snack der bruger gammelt brød. Perfekt anti-madspild opskrift der er klar på kun 15 minutter!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 160°C.
Skær rugbrødet i så tynde skiver som muligt - helst 2-3 mm tykke.
Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie på begge sider.
Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og drys med salt og eventuelle krydderier.
Bag i ovnen i 12-15 minutter, indtil chips'ene er sprøde. Vend dem halvvejs gennem bagetiden.
Lad chips'ene køle helt af på pladen - de bliver mere sprøde når de køler.
Kommentarer
"Genial måde at bruge gammelt rugbrød på! Jeg laver altid en stor portion når vi har gæster. Jeg plejer at lave tre forskellige varianter - naturel, hvidløg og rosmarin. Alle elsker dem!"
"Super nemme at lave, men jeg brændte dem lidt første gang fordi jeg ikke vendte dem. Næste gang blev de perfekte ved at vende dem efter 7 minutter."
"Jeg var skeptisk om de ville blive sprøde nok, men hold da op! De var knasende sprøde og så meget bedre end købte chips. Vi spiste dem alle sammen på én aften!"
"God opskrift, men mine blev ikke særlig sprøde. Måske var mit brød for friskt? Jeg prøver igen med ældre brød næste gang."
"Elsker at dette er en anti-madspild løsning! Jeg laver dem nu hver gang vi har rugbrød der skal bruges op. De holder sig sprøde i flere dage i en lukket beholder."
