spisekunst.dk

Rugbrødschips i Ovn - Opskrift på snack, tilbehør

Rugbrødschips i Ovn

Tid

Portioner

6

Niveau

nem

Lav dine egne rugbrødschips i ovnen - en sund, sprød snack der bruger gammelt brød. Perfekt anti-madspild opskrift der er klar på kun 15 minutter!

Ingredienser

Rugbrød(gammelt rugbrød fungerer bedst)
300 gram
3 spiseskefulde
Salt(groft havsalt)
efter smag
Krydderier(valgfrit: rosmarin, hvidløg, paprika)
efter smag

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 160°C.

5 min160°Covnen er varm
2

Skær rugbrødet i så tynde skiver som muligt - helst 2-3 mm tykke.

10 minskiverne er meget tynde og jævne
3

Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie på begge sider.

5 minbrødet er let dækket af olie
4

Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og drys med salt og eventuelle krydderier.

3 minskiverne er jævnt fordelt og krydret
5

Bag i ovnen i 12-15 minutter, indtil chips'ene er sprøde. Vend dem halvvejs gennem bagetiden.

15 min160°Cchips'ene er sprøde og lidt mørkere i farven
6

Lad chips'ene køle helt af på pladen - de bliver mere sprøde når de køler.

10 minchips'ene er helt sprøde og kølige

Kommentarer

AI Genereret
AI
KarolineKunstig intelligens

"Genial måde at bruge gammelt rugbrød på! Jeg laver altid en stor portion når vi har gæster. Jeg plejer at lave tre forskellige varianter - naturel, hvidløg og rosmarin. Alle elsker dem!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MikkelKunstig intelligens

"Super nemme at lave, men jeg brændte dem lidt første gang fordi jeg ikke vendte dem. Næste gang blev de perfekte ved at vende dem efter 7 minutter."

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
TrineKunstig intelligens

"Jeg var skeptisk om de ville blive sprøde nok, men hold da op! De var knasende sprøde og så meget bedre end købte chips. Vi spiste dem alle sammen på én aften!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
JensKunstig intelligens

"God opskrift, men mine blev ikke særlig sprøde. Måske var mit brød for friskt? Jeg prøver igen med ældre brød næste gang."

★★★★★
(3/5 stjerner)
AI Genereret
AI
LeneKunstig intelligens

"Elsker at dette er en anti-madspild løsning! Jeg laver dem nu hver gang vi har rugbrød der skal bruges op. De holder sig sprøde i flere dage i en lukket beholder."

★★★★★
(5/5 stjerner)