Rødbede-raketter: Nemme og hurtige boller med flødeost - opskriften på de lækre røde boller, der skyder til vejrs med smag. Med kun 20 minutters tilberedningstid og enkle ingredienser som rødbeder og flødeost, er dette den bedste måde at imponere dine gæster på, på dansk vis.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C og forbered en bageplade med bagepapir.
I en stor skål, bland de revne rødbeder med hvedemel, bagepulver og salt.
Tilsæt ægget og rør, indtil dejen samler sig.
Form dejen til små boller og placer dem på bagepladen.
Bag bollerne i ovnen i 20 minutter, eller indtil de er gyldne og faste.
Lad bollerne køle lidt af og server med flødeost.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse rødbedeboller, og de blev så lækre! Men jeg må indrømme, at mine børn blev lidt bange for deres farve. De troede, de var blevet forgiftet! 😂
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge rødbeder i boller før. Det blev en succes, men jeg tilføjede lidt ekstra salt, fordi jeg synes, det manglede lidt. God opskrift!
Jeg lavede disse til en frokost med veninder, og de blev helt vilde med dem! Flødeosten gør det hele så cremet og lækkert. Men 20 minutter var ikke nok for mig, jeg måtte have dem i ovnen i 25 minutter.
Jeg er ikke så vild med rødbeder, men jeg prøvede alligevel. Bollerne blev okay, men jeg synes, de blev lidt for søde. Måske skal jeg prøve at reducere mængden af rødbeder næste gang.
Jeg lavede disse til en picnic i parken, og de var perfekte at tage med. Men jeg havde ikke tænkt over, at rødbederne ville farve mine hænder så meget! Jeg lignede en seriemorder, da jeg var færdig med at forme bollerne. 😂
Rødbedeboller med flødeost er perfekte til brunch!
Den cremede flødeost giver en dejlig kontrast til den søde rødbede.
Disse boller er fantastiske til picnic i parken!