spisekunst.dk

Pølsehorn med hybenmarmelade - Opskrift på bagning, snacks

Pølsehorn med hybenmarmelade

Tid

Portioner

6

Niveau

nem

Hyben-Horn: Den nemmeste og sødeste pølseopskrift! Prøv denne hurtige opskrift, hvor pølser pakkes i butterdej og bages til de er gyldenbrune i ovnen. De serveres med et skvæt hybenmarmelade for en unik smagskombination. Perfekt til travle dage, når du har brug for noget lækkert og nemt på bordet!

Ingredienser

Pølser(valgfri type; for eksempel cocktailpølser eller kyllingepølser)
6 stk
Butterdej(kan købes færdiglavet i supermarkedet)
1 pakke
Æg(til pensling)
1 stk
Hybenmarmelade(kan erstattes med anden frugt- eller bærmarmelade hvis ønsket)
100 gram

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.

5 min200ovnen er varm, når du kan mærke varmen komme ud, når du åbner ovnlågen
2

Rul butterdejen ud på en let meldrysset overflade og skær den i 6 lige store firkanter.

5 mindejen er glat og let at skære
3

Placer en pølse på hver butterdejsfirkant og rul dem sammen, så pølsen er helt omsluttet af dejen.

5 mindejen holder godt omkring pølsen uden at revne
4

Pisk ægget let sammen og pensl de indpakkede pølser med det.

2 mindejen er let blank og fugtig efter pensling
5

Placer pølsehornene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne.

20 min200pølsehornene er gyldne og dufter af bagt dej
6

Server pølsehornene varme med en skål hybenmarmelade til dypning.

2 minpølsehornene er sprøde udenpå og saftige indeni

Kommentarer

Lone

Hybenmarmelade til pølser? Det lyder som en eksplosion af smagsløg! Jeg prøvede det engang, og mine børn syntes, det var som at spise en eventyrpølse. Men ærligt talt, jeg tror, jeg vil holde mig til ketchup næste gang.

★★★★★
Jens

Jeg elsker pølsehorn, men at bruge hybenmarmelade som dip er lidt vildt. Jeg prøvede at servere det til mine venner, og de troede, jeg havde fået en kulinarisk krise. Men hey, det er sjovt at eksperimentere!

★★★★
Mette

Æg undefined? Hvad er det for noget? Jeg håber, det bare er en skrivefejl, for ellers ved jeg ikke, hvad jeg skal bruge. Men ellers er opskriften nem og lækker!

★★★★★
Peter

Jeg lavede disse til en grillfest, og folk blev helt vilde med dem. Hybenmarmeladen gav en sød kontrast til pølserne. Men jeg må indrømme, at jeg spillede lidt af ægget ud over bagepladen - det blev en lille ekstra udfordring!

★★★★
Sanne

Pølsehorn er altid en hit, men hybenmarmelade? Det er som at gå på en smagsrejse. Jeg prøvede det, og det var faktisk ikke så slemt. Men jeg tror, jeg vil prøve med en anden type marmelade næste gang - måske blåbær?

★★★★★
Mette

Pølsehornene var perfekte til min picnic i parken!

★★★★★
Anders

Jeg kunne godt lide den søde smag af hyben i pølsehornene.

★★★★
Lise

Pølsehorn à la hyben er et hit i børnenes madpakker!

★★★★