Hyben-Horn: Den nemmeste og sødeste pølseopskrift! Prøv denne hurtige opskrift, hvor pølser pakkes i butterdej og bages til de er gyldenbrune i ovnen. De serveres med et skvæt hybenmarmelade for en unik smagskombination. Perfekt til travle dage, når du har brug for noget lækkert og nemt på bordet!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Rul butterdejen ud på en let meldrysset overflade og skær den i 6 lige store firkanter.
Placer en pølse på hver butterdejsfirkant og rul dem sammen, så pølsen er helt omsluttet af dejen.
Pisk ægget let sammen og pensl de indpakkede pølser med det.
Placer pølsehornene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne.
Server pølsehornene varme med en skål hybenmarmelade til dypning.
Kommentarer
Hybenmarmelade til pølser? Det lyder som en eksplosion af smagsløg! Jeg prøvede det engang, og mine børn syntes, det var som at spise en eventyrpølse. Men ærligt talt, jeg tror, jeg vil holde mig til ketchup næste gang.
Jeg elsker pølsehorn, men at bruge hybenmarmelade som dip er lidt vildt. Jeg prøvede at servere det til mine venner, og de troede, jeg havde fået en kulinarisk krise. Men hey, det er sjovt at eksperimentere!
Æg undefined? Hvad er det for noget? Jeg håber, det bare er en skrivefejl, for ellers ved jeg ikke, hvad jeg skal bruge. Men ellers er opskriften nem og lækker!
Jeg lavede disse til en grillfest, og folk blev helt vilde med dem. Hybenmarmeladen gav en sød kontrast til pølserne. Men jeg må indrømme, at jeg spillede lidt af ægget ud over bagepladen - det blev en lille ekstra udfordring!
Pølsehorn er altid en hit, men hybenmarmelade? Det er som at gå på en smagsrejse. Jeg prøvede det, og det var faktisk ikke så slemt. Men jeg tror, jeg vil prøve med en anden type marmelade næste gang - måske blåbær?
Pølsehornene var perfekte til min picnic i parken!
Jeg kunne godt lide den søde smag af hyben i pølsehornene.
Pølsehorn à la hyben er et hit i børnenes madpakker!