spisekunst.dk

Pastramitoast med syltet skalotteløg - Opskrift på frokost,middag,snack

Pastramitoast med syltet skalotteløg

Tid

Portioner

2

Niveau

nem

Pastrami på rugbrød: En syltet sensation! Denne nemme og hurtige opskrift kombinerer den rige, røgfyldte smag af pastrami med en syrlig twist fra syltede skalotteløg. Perfekt til en lækker og let frokost!

Ingredienser

Rugbrød(gerne friskbagt)
4 skiver
Pastrami(tynde skiver)
200 gram
Smør(blødt)
4 spsk
Skalotteløg(tynde skiver)
2 stk
Eddike(æblecidereddike foretrækkes)
100 ml
Sukker(almindeligt hvidt sukker)
50 gram
1 tsk

Fremgangsmåde

1

Forbered de syltede skalotteløg. Bland eddike, sukker, sennepsfrø og salt i en gryde. Varm op indtil sukkeret er opløst.

5 minmediumduften af eddike og sukker skal være tydelig, og væsken skal være klar
2

Tilsæt de skivede skalotteløg til væsken, og lad dem simre i 5 minutter. Tag gryden af varmen og lad løgene køle af i lagen.

5 minlavskalotteløgene skal være bløde men stadig have en let sprødhed
3

Rist rugbrødsskiverne i en brødrister eller på en pande til de er sprøde.

5 minmediumrugbrødet skal være gyldent og sprødt
4

Smør hver skive rugbrød med en spiseskefuld blødt smør.

2 minstuetemperatursmørret skal sprede sig let og jævnt
5

Læg pastramiskiverne på de smurte brødskiver.

2 minstuetemperaturpastramien skal dække brødet uden at hænge ud over kanten
6

Top pastramien med de syltede skalotteløg og server straks.

2 minstuetemperaturden syrlige duft fra de syltede skalotteløg skal være fremtrædende

Kommentarer

Lone

Jeg prøvede at lave de syltede skalotteløg, men endte med at spise dem alle sammen før jeg nåede at lægge dem på toasten. Så lækre! Måske skal jeg bare lave en dobbelt portion næste gang.

★★★★
Mikkel

Rugbrød og pastrami er en vild kombination! Jeg havde aldrig tænkt på det før, men det smager faktisk fantastisk. Min kone troede, jeg var blevet kok, da jeg serverede det til frokost.

★★★★★
Sanne

Jeg brændte rugbrødet i brødristeren, så jeg måtte starte forfra. Men ellers var opskriften nem at følge, og resultatet blev super lækkert. Måske skal jeg holde øje med brødristeren næste gang!

★★★★★
Jens

Jeg havde ikke sennepsfrø, så jeg brugte bare lidt Dijon-sennep i stedet. Det fungerede fint, men jeg tror, sennepsfrø ville give en lidt mere interessant smag. Alligevel en god opskrift!

★★★★
Trine

Jeg lavede denne opskrift til en lille frokost med veninder, og de blev helt vilde med de syltede skalotteløg. En af dem spurgte, om jeg havde åbnet en gourmetrestaurant i smug!

★★★★★
Mette

Skalotteløgene tilføjede en dejlig sødme til retten!

★★★★★
Thomas

Perfekt til en hurtig frokost - pastramitoasten var fyldig og mættende.

★★★★
Louise

Jeg ville ønske, at toasten var lidt mere sprød... men smagen var god!

★★★★★