Panang Karry på 15 minutter er den nemmeste og hurtigste opskrift, du nogensinde vil prøve. Med en base af kokosmælk og Panang karrypasta samt oksekød eller kylling får du en cremet og smagfuld ret, der smelter i munden. Den er perfekt til en travl hverdag, hvor smagen ikke skal gå på kompromis med tiden!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opvarm en stor pande over medium varme og tilsæt Panang karrypasta. Svits i 1 minut for at frigive aromaerne.
Tilsæt kokosmælk og rør godt rundt, indtil karrypastaen er helt opløst.
Tilsæt det tyndtskårne kød og lad det simre i 5-7 minutter, indtil kødet er mørt.
Tilsæt strimler af rød peberfrugt og lad det simre i yderligere 3-4 minutter.
Rør fiskesauce og sukker i, og smag til med mere fiskesauce hvis nødvendigt.
Drys ristede peanødder over og pynt med frisk basilikum inden servering.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min kæreste troede, jeg havde bestilt takeaway! Men seriøst, 50 g peanødder? Jeg smed bare en håndfuld i - det blev perfekt!
Hvorfor skal man bruge så lidt sukker? Jeg havde lige en skål med sukker stående fra morgenens æggeblanding, så jeg smed bare en ekstra skefuld i. Det blev lidt for sødt, men hey, man lærer!
Jeg havde ikke fiskesauce, så jeg brugte sojasauce i stedet. Det blev ikke helt det samme, men stadig godt. Næste gang skal jeg huske at købe fiskesauce - og måske en lottokupon, for det her blev en heldig fejl!
Jeg elsker Panang karry, men jeg havde aldrig prøvet at lave det selv. Den her opskrift var nem at følge, og resultatet blev fantastisk! Basilikumen på toppen gør det hele så frisk og lækkert.
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne lave noget så godt som den her karry. Men så glemte jeg at tilsætte peberfrugten, og det blev lidt kedeligt. Næste gang skal jeg være mere opmærksom - og måske også bruge en alarmklokke!
Panang karry med kylling er perfekt til aftensmaden!
Jeg elsker den cremede konsistens i min Panang karry. Kokosmælk gør den ekstra lækker.
Panang karry med tofu er en fantastisk vegetarisk ret til frokosten.