Myntedampet kålbid med EF-72 Twist er din nye favorit - en nem og hurtig opskrift, hvor kål dampes med frisk mynte og serveres med den unikke EF-72 sauce. Perfekt til travle dage, hvor smagen skal være i top uden besvær. Prøv denne danske opskrift med et twist, der vil få dine smagsløg til at danse!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skyl kålen grundigt og skær den i grove stykker.
Smelt smørret i en stor gryde ved middel varme.
Tilsæt kålen til gryden og damp den under låg i 5 minutter.
Tilsæt den finthakkede mynte og bland godt.
Server den myntedampede kål med EF-72 sauce.
Kommentarer
500 g kål? Det er jo en hel skov! Jeg endte med at bruge halvdelen, og det var rigeligt til os. Men mynten og EF-72 saucen gav en skøn smag. Jeg havde aldrig prøvet EF-72 før, men det var en positiv overraskelse!
Jeg prøvede at lave den her til en middag med venner, og de troede, jeg havde bestilt fra en fancy restaurant! Smørret og mynten gør kålen så blød og smagfuld. Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra EF-72 sauce, fordi jeg elsker den skarpe smag.
Jeg havde aldrig troet, at kål kunne være så lækkert! Jeg havde aldrig brugt frisk mynte i maden før, men det giver en friskhed, der virkelig løfter retten. Og EF-72 saucen? Det er som en hemmelig ingrediens, der gør alt bedre!
Jeg lavede den her opskrift i en fart, og det var så nemt! Men jeg havde ikke EF-72 sauce, så jeg brugte bare lidt sojasauce i stedet. Det blev også godt, men jeg er nysgerrig på, hvordan det smager med den rigtige sauce. Måske næste gang!
Jeg havde aldrig hørt om EF-72 sauce før, men nu er jeg hooked! Denne opskrift er så simpel, men smagen er fantastisk. Jeg serverede det til min svigermor, og hun spurgte, om jeg havde taget kogekursus. Haha, nej, bare en god opskrift!
Den friske mynte gav retten en dejlig frisk smag!
Kalebassen blev perfekt mør efter at have dampet i mynte!
Denne ret var helt perfekt til en let sommermiddag i haven!