spisekunst.dk

Møns Klint Fiskefilet Marine med Tangmayonnaise - Opskrift på hovedret, fiskeretter

Møns Klint Fiskefilet Marine med Tangmayonnaise

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Møns Klint Fiskefilet Marinade med Tangmayonnaise bliver din nye favorit med en skarp tangmayonnaise, der tilføjer en unik kystsmag. Denne nemme og hurtige opskrift får dine fiskefileter til at smage som en ferie ved kysten. Prøv den og oplev, hvordan tang kan forvandle en simpel fiskeret til noget helt specielt!

Ingredienser

Fiskefileter(torsk eller rødspætte)
4 stk
Citronsaft(friskpresset)
2 spsk
Friske urter(finthakket; f.eks. dild eller persille)
1 spsk
Tang(finthakket, f.eks. wakame eller nori)
2 spsk
efter smag

Fremgangsmåde

1

Marinér fiskefileterne i citronsaft, friske urter, salt og peber i 15 minutter.

15 minFiskefileterne skal dufte frisk og have et let citrusaroma.
2

Varm en pande op til middel varme og tilsæt olivenolien.

2 minmiddelOlien skal være varm, men ikke ryge.
3

Steg de marinerede fiskefileter i olivenolien i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne.

8 minmiddelFiskefileterne skal være gyldne og let sprøde på ydersiden.
4

Bland mayonnaise og finthakket tang i en skål.

2 minTangmayonnaisen skal være jævn og have en let saltet tangduft.
5

Server de stegte fiskefileter med tangmayonnaise.

0Retten skal have en frisk duft af hav og citrus.

Kommentarer

Mads

Jeg prøvede den her opskrift i weekenden, og fiskefileterne blev så møre og saftige! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt bange for tangmayonnaisen - det lignede noget, man finder på bunden af havnen. Smagen var dog overraskende god!

★★★★
Lene

Citronsaften gør virkelig en forskel i marinaden. Jeg havde aldrig tænkt på at bruge tang i mayonnaise før, men det giver en sjov og unik smag. Perfekt til en sommeraften på terrassen!

★★★★★
Jens

Jeg havde ikke friske urter, så jeg brugte tørrede i stedet. Det fungerede fint, men jeg savnede lidt af den friske smag. Tangmayonnaisen var en hit hos børnene - de troede, det var en slags grøn ketchup!

★★★★★
Sofie

Jeg elsker alt med tang, så denne opskrift var lige noget for mig. Men jeg måtte stege fiskefileterne lidt længere end anbefalet, fordi de var lidt tykkere. Alligevel blev det en succes!

★★★★
Peter

Jeg havde aldrig prøvet at marinere fiskefileter i citronsaft før, men det giver en fantastisk smag. Tangmayonnaisen var lidt af en vovehals, men det blev en sjov overraskelse til middagen. Min kone troede, jeg havde fået en ny hobby som havbiolog!

★★★★
Lise

Tangmayonnaisen gav lige det ekstra pift til fiskefileten!

★★★★★
Mads

Fisk og tang så friskt og lækkert ud - perfekt til en sommerpicnic!

★★★★
Mette

Møns Klint Fiskefilet Marine var en fest for smagsløgene - kan varmt anbefales til en let frokost!

★★★★★