spisekunst.dk

Mini frittata med spinat & champignon - Opskrift på frokost,morgenmad,vegetarisk

Mini frittata med spinat & champignon

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Ekstraordinære Mini Frittata Bomber! - Denne nemme og hurtige opskrift på dansk gør din morgen til en fest med sprøde mini frittataer fyldt med spinat og champignon, bagt i ovnen til gyldne små lækkerier. Perfekt til at imponere gæster eller bare til en lækker start på dagen!

Ingredienser

6 stk
Fløde(eller mælk)
100 ml
Champignon(knappet)
150 g
Løg(hakket)
1 stk
Revet ost(sommetider)
50 g
efter smag
efter smag

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 180°C og smør en muffinbakke let.

5 min180°COvnen er varm
2

Svits løg i en pande over medium varme indtil de er bløde.

5 minmedium varmeLøgene er gennemsigtige
3

Tilsæt champignon og svits indtil de er let brunede.

5 minmedium varmeChampignonene er let brunede og afgiver en nøddeagtig aroma
4

Tilsæt spinat og svits indtil det er faldet sammen.

2 minmedium varmeSpinaten er mør og faldet sammen
5

Pisk æg og fløde sammen i en skål og krydr med salt og peber.

3 minstuetemperaturÆggeblandingen er jævn og ensartet
6

Fordel grøntsagsblandingen i de smurte muffinforme og hæld æggeblandingen over.

5 minstuetemperaturFormene er fyldt jævnt
7

Drys eventuelt med revet ost og bag i ovnen i 15-20 minutter, indtil frittataerne er gyldne og faste.

20 min180°CFrittataerne er gyldne og faste ved berøring

Kommentarer

Mette

Æg og fløde, det lyder som en sikker opskrift på en god start på dagen! Jeg prøvede at lave disse til en morgenmad med veninder, og de blev helt vildt populære. Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra ost, fordi man kan aldrig få for meget ost, ikke sandt?

★★★★
Jens

Jeg elsker at lave frittata, men jeg havde aldrig tænkt på at bruge en muffinbakke før. Det gør det så meget nemmere at få pæne, små portioner. Min kone sagde, at de lignede små, gyldne kager - og så smagte de også godt!

★★★★★
Lone

Jeg prøvede at lave disse til en brunch, men jeg havde ikke frisk spinat, så jeg brugte frosne spinat i stedet. Det fungerede fint, men jeg tror, at frisk spinat ville have givet en bedre smag. Alligevel, en god opskrift!

★★★★★
Peter

Jeg er ikke så vild med champignon, så jeg erstattede dem med røget skinke. Det blev også godt, men jeg savnede lidt den svampeagtige tekstur. Måske prøver jeg med en anden svamp næste gang!

★★★★
Anna

Jeg lavede disse til mine børn, og de blev helt vilde med dem! De spiste dem som snacks efter skole. Jeg tror, jeg skal begynde at lave dem i større portioner, for de forsvinder hurtigt!

★★★★★
Mette

Fantastisk morgenmad med champignon!

★★★★★
Anders

Spinat giver en dejlig frisk smag til frittataen.

★★★★
Louise

Mini frittata er perfekt til madpakken - nemt og lækkert!

★★★★★