Ekstraordinære Mini Frittata Bomber! - Denne nemme og hurtige opskrift på dansk gør din morgen til en fest med sprøde mini frittataer fyldt med spinat og champignon, bagt i ovnen til gyldne små lækkerier. Perfekt til at imponere gæster eller bare til en lækker start på dagen!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C og smør en muffinbakke let.
Svits løg i en pande over medium varme indtil de er bløde.
Tilsæt champignon og svits indtil de er let brunede.
Tilsæt spinat og svits indtil det er faldet sammen.
Pisk æg og fløde sammen i en skål og krydr med salt og peber.
Fordel grøntsagsblandingen i de smurte muffinforme og hæld æggeblandingen over.
Drys eventuelt med revet ost og bag i ovnen i 15-20 minutter, indtil frittataerne er gyldne og faste.
Kommentarer
Æg og fløde, det lyder som en sikker opskrift på en god start på dagen! Jeg prøvede at lave disse til en morgenmad med veninder, og de blev helt vildt populære. Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra ost, fordi man kan aldrig få for meget ost, ikke sandt?
Jeg elsker at lave frittata, men jeg havde aldrig tænkt på at bruge en muffinbakke før. Det gør det så meget nemmere at få pæne, små portioner. Min kone sagde, at de lignede små, gyldne kager - og så smagte de også godt!
Jeg prøvede at lave disse til en brunch, men jeg havde ikke frisk spinat, så jeg brugte frosne spinat i stedet. Det fungerede fint, men jeg tror, at frisk spinat ville have givet en bedre smag. Alligevel, en god opskrift!
Jeg er ikke så vild med champignon, så jeg erstattede dem med røget skinke. Det blev også godt, men jeg savnede lidt den svampeagtige tekstur. Måske prøver jeg med en anden svamp næste gang!
Jeg lavede disse til mine børn, og de blev helt vilde med dem! De spiste dem som snacks efter skole. Jeg tror, jeg skal begynde at lave dem i større portioner, for de forsvinder hurtigt!
Fantastisk morgenmad med champignon!
Spinat giver en dejlig frisk smag til frittataen.
Mini frittata er perfekt til madpakken - nemt og lækkert!