Rugbrødets Revanche: Nemme Mini Bruschetta med Tomatsalsa er den hurtige og lækre opskrift, du har brug for til din næste fest. Med frisk tomatsalsa på ristede rugbrødsskiver får du en forret, der både er nem at lave og smager fantastisk. Prøv denne danske variant af en klassiker og imponer dine gæster!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Læg skiverne af rugbrød på en bageplade.
I en skål blandes tomattern, rødløg, hvidløg og basilikum. Tilsæt olivenolie, salt og peber og rør godt rundt.
Fordel tomatsalsaen jævnt på de ristede rugbrødsskiver.
Kommentarer
Jeg elsker denne opskrift, men jeg bruger altid lidt ekstra hvidløg - det giver bare så meget mere smag! Og så går jeg også lidt vild med basilikummen, fordi jeg har en kæmpe plante i køkkenvinduet, der aldrig stopper med at give mig blade.
Rugbrødsskiver? Hvorfor ikke bare bruge ciabatta? Jeg prøvede det engang, og det blev så meget bedre. Men ellers er opskriften nem og lækker!
Jeg lavede denne til en lille fest, og alle elskede det! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt balsamicoeddike til salsen - det giver en lille ekstra zing. Og så blev det også en god undskyldning for at åbne en flaske rødvin.
Jeg havde ikke rødløg hjemme, så jeg brugte en almindelig løg i stedet. Det blev også godt, men måske lidt mere skarpt. Næste gang skal jeg nok huske at købe rødløg!
Jeg prøvede at lave denne opskrift, men jeg brændte rugbrødsskiverne lidt for meget. Så nu har jeg lært, at man skal holde øje med dem i ovnen. Men tomatsalsaen var super lækker, så det var ikke helt forgæves!
Mini bruschetta med tomatsalsa er perfekt til en sommer picnic i parken
Den friske tomatsalsa giver bruschettaen en dejlig syrlig smag
Mini bruschetta med tomatsalsa er en fantastisk appetizer til en italiensk middag