Tun-tzatziki med laurbærblade: En nem og hurtig opskrift, der giver din dip et unikt smagskick. Perfekt som et forfriskende og proteinrigt tilbehør, der vil få dine gæster til at spørge: 'Hvad er hemmeligheden?'
Ingredienser
Fremgangsmåde
Riv agurken groft og pres overskydende væske ud.
Bland agurk, græsk yoghurt, og hakket hvidløg i en skål.
Tilsæt de finthakkede laurbærblade og rør godt rundt.
Tilsæt tunen og krydr med salt og peber. Bland forsigtigt.
Lad tzatzikien trække i køleskabet i mindst 15 minutter før servering.
Kommentarer
Laurbærblade i tzatziki? Det lyder som en eksperimentel fusion, som jeg må prøve! Men jeg håber, det smager bedre end det lyder. Jeg kan godt lide at eksperimentere i køkkenet, men laurbærblade har jeg aldrig prøvet i en kold ret før.
Jeg lavede denne opskrift til en grillfest, og alle blev overrasket over tunen i tzatzikien. Det var en hit! Men jeg må indrømme, at jeg glemte at presse væske ud af agurken, så det blev lidt vandet. Næste gang skal jeg være mere opmærksom.
Haha, jeg prøvede at hakke laurbærblade, og det endte med, at jeg næsten skar mig i fingeren! Måske skal man bruge en køkkenmaskine til det. Men smagen var overraskende god, så det var det værd.
Jeg elsker tzatziki, men laurbærblade og tun? Det lyder som en ret, min mor ville have lavet i 80'erne. Jeg prøvede det alligevel, og det var faktisk ikke så slemt. Men jeg tror, jeg holder mig til den klassiske version i fremtiden.
Jeg havde aldrig tænkt over, at man kunne bruge tun i tzatziki. Det blev en interessant oplevelse. Min kone syntes, det var lidt for eksotisk, men jeg nød det. Måske skal jeg prøve at tilføje lidt citronsaft næste gang for at friske det op.
Den friske smag af tun og tzatziki passer perfekt sammen
Laurbærbladene tilføjer en spændende twist til retten
Perfekt til en sund frokost på jobbet