Lakridsfisk med dildpesto er en opskrift, der overrasker med sin unikke kombination af lakridssirup og torsk. Denne nemme og hurtige ret serveres med en frisk dildpesto, der tilføjer en smagfuld kontrast. Prøv denne danske opskrift og oplev en smagsoplevelse, der er lige så overraskende, som den er lækker!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bland lakridsirup og salt i en skål. Smør blandingen over torskefileterne, og lad dem trække i køleskabet i 30 minutter.
Imens forberedes dildpestoen. Kom dild, pinjekerner, hvidløg og olivenolie i en blender og blend til en jævn konsistens. Smag til med salt og peber.
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Placér fisken på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15 minutter.
Server fisken varm med et generøst skefuld dildpesto på toppen.
Kommentarer
Lakridsirup på fisk? Det lyder som noget, min svigermor ville finde på! Men det smagte faktisk overraskende godt. Dildpestoen var også en vinder. 4/5 for kreativiteten!
Jeg prøvede den her opskrift til en middag med veninder, og vi lo så meget over lakridsen på fisken. Men da vi smagte, blev vi helt stille - det var så lækkert! Dildpestoen blev også en hit. 5/5 for overraskelsen!
Jeg er ikke så vild med lakrids, men jeg tænkte, at jeg ville give det et skud. Fisken blev lidt for sød til min smag, men dildpestoen var fantastisk. Måske næste gang uden lakridsirup? 3/5
Jeg lavede den her til min mand, og han troede, jeg havde lavet en dessert i stedet for middag! Men da han smagte, blev han helt vild med det. Dildpestoen var også en succes. 4/5 for den sjove overraskelse!
Jeg havde aldrig tænkt på at bruge lakridsirup på fisk før, men det var en interessant oplevelse. Dildpestoen var let at lave og smagte godt. Måske lidt for eksperimentelt til hverdag, men sjovt at prøve. 3/5
Lakridsfisken var overraskende velsmagende med dildpesto!
Dildpestoen gav retten en frisk og krydret smag, perfekt til sommeraftener
Lakridsfisken var en sjov og anderledes twist til aftensmaden