Kronborg Krustader med Laks & Citronurt bliver din nye festfavorit! Denne nemme opskrift kombinerer let røget laks med frisk citronurt i sprøde butterdejsskåle - perfekt til at imponere dine gæster uden besvær.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Flæk den røgede laks i små stykker og kom dem i en skål.
Tilsæt flødeost, citronurt og citronsaft til laksen. Rør det hele godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Fyld krustaderne med laksblandingen lige inden servering.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse Kronborg Krustader til en lille fest, og de blev en kæmpe succes! Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra citronsaft, fordi jeg elsker den friske smag. Min mand sagde, at de smagte som sommer på en tallerken!
Flødeost og røget laks er en vinderkombination, men jeg havde ikke citronurt, så jeg brugte lidt frisk dild i stedet. Det blev også godt, men jeg savnede lidt den ekstra friskhed fra citronurten. Næste gang skal jeg huske at købe den!
Jeg lavede disse til en frokost med veninder, og vi kunne ikke holde os fra at spise dem alle sammen, før vi overhovedet havde sat os ned! Krustaderne blev fyldt lige inden servering, som opskriften siger, men de forsvandt så hurtigt, at vi måtte lave en ekstra portion!
Jeg er ikke så vild med at flække laks, det føles altid som om jeg ender med at have laks overalt. Men resultatet er værd det! Jeg synes, at smagen af citronurten gør en stor forskel, så den må ikke udelades!
Jeg havde aldrig prøvet at lave krustader før, men det var overraskende nemt. Jeg havde dog ikke 12 krustader, så jeg brugte nogle små skåle i stedet. Det blev lidt sjovt at spise med ske, men smagen var stadig fantastisk!
Kronborg Krustader med laks var perfekt til min brunch
Citronurten gav en frisk smag til retten
Disse krustader var en lækker snack til picnicen