Kartoffel-Marcipan Mash er den nemme og hurtige opskrift, der vender op og ned på dessertverdenen. Med kogte kartofler, smør, sukker og marcipan skaber du en unik og sød lækkerbid, der vil få dine gæster til at måbe. Prøv denne danske søde kartoffelrevolution med en ske!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og kog dem i en gryde med vand, indtil de er møre.
Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af i et par minutter.
Mos kartoflerne groft med en gaffel eller kartoffelmoser.
Riv eller hak marcipanen fint og bland det i de varme kartofler sammen med smør og sukker.
Server straks som en sød sideret eller dessert.
Kommentarer
Marcipan i kartofler? Det lyder som noget, min svigermor ville finde på til julefrokosten. Jeg prøvede det, og det var faktisk ret lækkert! Men jeg tror, jeg skal holde det for mig selv, så jeg ikke giver hende ideer.
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men knuste kartofler med marcipan er min nye guilty pleasure. Perfekt til at imponere gæster med noget helt uventet!
Jeg prøvede at lave denne opskrift til en dessert, men min mand troede, det var kartoffelmos og blev lidt skuffet, da han smagte marcipanen. Måske skal jeg advare folk først!
Hvis du har børn, der ikke vil spise kartofler, så prøv denne opskrift. De vil elske det og spørge, om de kan få det hver dag. Bare husk at holde marcipanforrådet oppe!
Jeg lavede denne ret til en familieaften, og min bror spurgte, om det var en ny slags julefrikadeller. Vi lo godt af det, men det smagte overraskende godt!
De knuste kartofler med marcipan var en lækker overraskelse til dessert!
Jeg synes kombinationen af kartofler og marcipan var lidt underlig, men det smagte faktisk ret godt!
Disse knuste kartofler med marcipan var en perfekt snack til picnic i parken.