Kakaopickles med persille er en nem og hurtig opskrift, der kombinerer agurker med en sød og krydret kakaoblanding. Prøv denne unikke danske ret, der garanteret vil få dine smagsløg til at danse. Den er perfekt til at imponere gæster med en sjov og overraskende vri på traditionelle pickles!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær agurkerne i skiver og læg dem i en skål.
Bland æblecidereddike, sukker og havsalt i en gryde og varm op indtil sukkeret er opløst.
Hæld eddikeblandingen over agurkerne og lad dem stå i 30 minutter for at sylte.
Bland kakaopulver og chiliflager i en skål.
Tag agurkerne op af eddikeblandingen og drys dem med kakaoblandingen.
Anret agurkerne på en tallerken og pynt med finthakket persille.
Kommentarer
Kakao på agurker? Det lyder som noget, min svigermor ville finde på! Men det smagte faktisk overraskende godt. Lidt som en eksotisk dessert og en forret i ét.
Prøvede den her opskrift til en grillfest, og folk troede, jeg havde tabt koncepterne. Men da de smagte, blev de helt vilde med det! Persillen giver en frisk kontrast til kakaon.
Æblecidereddike og kakao? Det lyder som en eksperimentel kemilektion. Men det fungerede overraskende godt. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville sige det, men det her er min nye favorit-snack!
Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville spise agurker med kakao. Men det her er genialt! Perfekt til at imponere gæster med noget helt nyt og spændende.
Jeg prøvede at lave den her til børnene, og de syntes, det var som at spise chokolade-agurker. De elskede det! Men jeg måtte bruge lidt mindre chili, fordi de ikke kan klare styrken.
Kakao-pickles & persille er overraskende lækkert sammen!
Det var perfekt til madpakken med rugbrød og agurk
Jeg synes persillen overdøver smagen af kakao-pickles lidt