Honningstegt aubergine med sesam tager dig med på en smagsrejse langs Honning-Highway. Denne nemme og hurtige opskrift på dansk tager kun 15 minutter og giver dig gyldne aubergineskiver med en sød og salt smag, perfekt til en travl aften.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær auberginen i ca. 1 cm tykke skiver.
Bland honning, sojasauce, og hakket hvidløg i en skål.
Varm olivenolien i en pande over medium varme.
Dyp aubergineskiverne i honning-sojablandingen og placer dem i den varme pande.
Steg aubergineskiverne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og møre.
Tag aubergineskiverne af panden og drys med sesamfrø før servering.
Kommentarer
Aubergine og honning? Det lyder som en sød og sej kombination! Jeg prøvede den her opskrift i går, og mine børn blev helt vilde med de gyldne skiver. Men jeg må indrømme, at jeg brændte mig lidt på hvidløget, da jeg hakkede det for fint. Næste gang skal jeg nok være mere forsigtig!
Jeg elsker sesamfrø, så den her opskrift var lige noget for mig. Men jeg må sige, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget sojasauce der skulle bruges. Det blev lidt for salt til min smag. Måske skal jeg prøve med lidt mindre næste gang.
Ærligt talt, jeg havde aldrig troet, at aubergine kunne være så lækkert! Jeg havde aldrig brugt honning i madlavning før, men det gav en fantastisk smag. Jeg serverede det til mine veninder, og de blev helt vilde med det. En ny favorit i min kogebog!
Jeg prøvede at lave den her opskrift i en fart, og det endte med, at jeg glemte at drysse sesamfrø på til sidst. Det blev alligevel godt, men det manglede noget knas. Næste gang skal jeg huske det, så bliver det perfekt!
Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne få min mand til at spise aubergine, men med den her opskrift blev det en succes! Han sagde, at det smagte som en eksotisk dessert, og han spiste alt sammen. Måske skal jeg prøve at tilføje lidt chili næste gang for at give det en ekstra kick!
Den sesam gav en lækker crunch!
Auberginen var saftig og perfekt til vegetarmadpakken
Honningen gav en sødme, der passede godt til retten