Grønne havregrynsboller: Nemme og hurtige! Disse små sundhedspakker er klar på blot 20 minutter og kræver ingen kagerulle - bare en ske og en pande. De er perfekte som en lækker snack eller tilbehør, og med en smag, der får dig til at glemme, hvor nemt det er at lave dem!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
Bland havregryn, æg, revet gulerod, persille, purløg, salt og peber i en stor skål.
Form små boller af blandingen med hænderne.
Varm olivenolie i en pande over middel varme og steg bollerne, indtil de er gyldne på alle sider.
Overfør bollerne til en bageplade, og bag dem i ovnen i 10 minutter for at sikre, at de er gennembagte.
Kommentarer
Havregrynsboller med grønt? Det lyder som noget, min mor ville have lavet tilbage i 80'erne! Jeg prøvede opskriften, og de blev faktisk ret gode. Men jeg må indrømme, at jeg tilføjede lidt ekstra peber for at give dem en lille 'kick'.
Jeg lavede disse boller til en frokost med venner, og de blev en kæmpe succes! Men jeg måtte bruge to gulerødder i stedet for én, fordi min gulerod var så lille, at den næsten forsvandt i skålen. Haha!
Jeg elsker nemme opskrifter, og denne her er super simpel. Men jeg havde ikke purløg, så jeg brugte rødløg i stedet. Det fungerede fint, men jeg tror, jeg vil prøve med purløg næste gang for at se forskellen.
Jeg prøvede at lave disse boller, men de faldt lidt fra hinanden, da jeg stegte dem. Måske skulle jeg have brugt lidt mere æg? Eller måske var det, fordi jeg spillede fodbold med børnene, mens jeg lavede mad... Hvem ved?
Jeg lavede disse boller til en vegetarisk aftensmad, og de blev en hit! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over, hvor meget persille der skulle i. Det var som at lave en grøn bombe! Men det smagte godt.
Havregrynsboller med grønt er perfekt til en sund frokost!
De smagte skønt med agurk i!
Disse boller er ideelle til en picnic i parken.