spisekunst.dk

Halloumi og grøntsager i cremet Cajunsauce - Opskrift på hovedret, vegetarret

Halloumi og grøntsager i cremet Cajunsauce

Tid

Portioner

2

Niveau

nem

Halloumi-festen: Nem og hurtig opskrift med et cremet Cajun-twist! Dyk ned i denne lækre ret, hvor gyldenstegt halloumi møder farverige grøntsager, alt sammen badet i en smagfuld Cajun-sauce. Perfekt til en travl aften, hvor smagen ikke skal gå på kompromis med tiden!

Ingredienser

Halloumi(skåret i skiver)
200 gram
Rød peberfrugt(skåret i strimler)
1 stk
Gul peberfrugt(skåret i strimler)
1 stk
Zucchini(skåret i skiver)
1 stk
Fløde(piskefløde)
200 ml
Hvidløg(finthakket)
1 fed
efter smag

Fremgangsmåde

1

Opvarm 1 spsk olivenolie i en stor pande over middel varme. Tilsæt halloumi-skiverne og steg dem, indtil de er gyldenbrune på begge sider, ca. 2-3 minutter pr. side.

6 minmiddel varmegyldenbrun farve og sprød konsistens
2

Tag halloumi af panden og læg dem til side. I samme pande tilsættes den resterende olivenolie. Tilsæt hvidløg og sauté i ca. 1 minut, indtil det er duftende.

1 minmiddel varmeduften af hvidløg
3

Tilsæt peberfrugtstrimler og zucchini til panden. Sautér i 5-7 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

7 minmiddel varmeblød konsistens af grøntsagerne
4

Hæld fløden i panden og rør Cajun-krydderi i. Lad det simre i 2-3 minutter, indtil saucen begynder at tykne.

3 minlav varmetykkere konsistens af saucen
5

Smag til med salt og peber. Læg halloumi tilbage i panden og lad det varme igennem i yderligere 1-2 minutter.

2 minlav varmeensartet varme i retten
6

Server straks, pyntet med frisk persille hvis ønsket.

0ingenvisuel pyntning

Kommentarer

Lone

Halloumi og Cajun-krydderi? Det lyder som en eksplosion af smag! Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand spurgte, om jeg havde åbnet en restaurant. Eneste minus var, at jeg brændte hvidløget lidt, men det blev alligevel en hæderlig 4'er!

★★★★
Mikkel

Jeg elsker halloumi, så jeg var nødt til at prøve denne. Fløden og Cajun-krydderiet gør det hele så cremet og krydret. Jeg tilføjede lidt ekstra chili, fordi jeg kan godt lide, når det brænder lidt på tungen. Perfekt ret til en fredag aften med venner!

★★★★★
Trine

Jeg havde aldrig prøvet at kombinere halloumi med Cajun-krydderi før, men det var en positiv overraskelse. Min datter spurgte, om vi kunne få det hver uge, så det siger nok det hele. Eneste ulempe er, at det går lidt hurtigt med fløden, så man skal være opmærksom, når den skal tykne.

★★★★
Jens

Jeg lavede den her ret til min kone, og hun blev helt vild med den. Hun sagde, at det var som at spise på en fancy restaurant, men uden at skulle betale for det. Jeg brændte dog zucchini'en lidt, men det blev alligevel en succes. Måske skulle jeg have brugt en timer!

★★★★
Sofie

Jeg prøvede den her opskrift, og det var en skærmende god oplevelse. Jeg havde aldrig troet, at halloumi og Cajun-krydderi kunne gå så godt sammen. Jeg pyntede med frisk persille, og det gav en ekstra fin touch. Eneste ulempe var, at jeg spillede lidt fløde ud på køkkenbordet, men det var det værd!

★★★★★
Mette

Halloumien var lækkert sprød!

★★★★★
Henrik

Cajunsaucen var lidt for stærk for mit smag...

★★★★★
Lise

Perfekt til en let sommermiddag på terrassen.

★★★★