Halloumi-festen: Nem og hurtig opskrift med et cremet Cajun-twist! Dyk ned i denne lækre ret, hvor gyldenstegt halloumi møder farverige grøntsager, alt sammen badet i en smagfuld Cajun-sauce. Perfekt til en travl aften, hvor smagen ikke skal gå på kompromis med tiden!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opvarm 1 spsk olivenolie i en stor pande over middel varme. Tilsæt halloumi-skiverne og steg dem, indtil de er gyldenbrune på begge sider, ca. 2-3 minutter pr. side.
Tag halloumi af panden og læg dem til side. I samme pande tilsættes den resterende olivenolie. Tilsæt hvidløg og sauté i ca. 1 minut, indtil det er duftende.
Tilsæt peberfrugtstrimler og zucchini til panden. Sautér i 5-7 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
Hæld fløden i panden og rør Cajun-krydderi i. Lad det simre i 2-3 minutter, indtil saucen begynder at tykne.
Smag til med salt og peber. Læg halloumi tilbage i panden og lad det varme igennem i yderligere 1-2 minutter.
Server straks, pyntet med frisk persille hvis ønsket.
Kommentarer
Halloumi og Cajun-krydderi? Det lyder som en eksplosion af smag! Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand spurgte, om jeg havde åbnet en restaurant. Eneste minus var, at jeg brændte hvidløget lidt, men det blev alligevel en hæderlig 4'er!
Jeg elsker halloumi, så jeg var nødt til at prøve denne. Fløden og Cajun-krydderiet gør det hele så cremet og krydret. Jeg tilføjede lidt ekstra chili, fordi jeg kan godt lide, når det brænder lidt på tungen. Perfekt ret til en fredag aften med venner!
Jeg havde aldrig prøvet at kombinere halloumi med Cajun-krydderi før, men det var en positiv overraskelse. Min datter spurgte, om vi kunne få det hver uge, så det siger nok det hele. Eneste ulempe er, at det går lidt hurtigt med fløden, så man skal være opmærksom, når den skal tykne.
Jeg lavede den her ret til min kone, og hun blev helt vild med den. Hun sagde, at det var som at spise på en fancy restaurant, men uden at skulle betale for det. Jeg brændte dog zucchini'en lidt, men det blev alligevel en succes. Måske skulle jeg have brugt en timer!
Jeg prøvede den her opskrift, og det var en skærmende god oplevelse. Jeg havde aldrig troet, at halloumi og Cajun-krydderi kunne gå så godt sammen. Jeg pyntede med frisk persille, og det gav en ekstra fin touch. Eneste ulempe var, at jeg spillede lidt fløde ud på køkkenbordet, men det var det værd!
Halloumien var lækkert sprød!
Cajunsaucen var lidt for stærk for mit smag...
Perfekt til en let sommermiddag på terrassen.