Grillede rodfrugter er en fest for smagsløgene med en simpel, men genial brug af gulerødder, pastinakker og rødbeder. Denne nemme og hurtige opskrift på dansk får dine grøntsager til at danse på grillen med en smule salt, peber og olivenolie. Prøv den og oplev rodfrugternes rock 'n' roll!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm grillen til middelhøj varme.
I en stor skål, bland gulerødder, pastinak og rødbeder med olivenolie, salt og peber.
Placer rodfrugtskiverne på grillen i et enkelt lag.
Grill rodfrugterne i 15-20 minutter, vend dem halvt igennem tilberedningen.
Fjern rodfrugterne fra grillen og server straks.
Kommentarer
Haha, 'Efterløn 1978' - det lyder som noget min mor ville have lavet! Jeg prøvede opskriften, og rødbederne blev lidt for bløde, men ellers super lækkert. Måske skal de grilles lidt kortere tid?
Jeg havde aldrig tænkt på at grille rødbeder før, men det var en god overraskelse! Dog blev mine gulerødder lidt for hårde. Måske skal de skæres tyndere? Ellers en nem og lækker opskrift.
Prøvede denne opskrift til en grillfest, og alle blev vilde med de grillede rodfrugter! Eneste minus var, at rødbederne farvede alt rødt - inklusive min hvide skjorte. Men smagen var top!
Jeg elsker at grille, så jeg måtte prøve denne. Det eneste problem var, at jeg glemte at vende dem halvvejs, så nogle af dem blev lidt brændte. Men ellers en god opskrift!
Super lækkert og nemt at lave! Jeg tilføjede lidt honning til olivenolien, og det gav en dejlig sød smag. Perfekt til en sommeraften på terrassen.
De grillede dagbogsrødder passede perfekt til vores sommergrillfest!
Jeg kunne virkelig smage den lækre røgsmag fra grillovnen i rødderne.
Dagbogsrødderne var en skøn og nem ret at have med på picnic ved søen.