Ginger Snap: Den nemmeste og hurtigste opskrift på friteret brødost! Prøv denne lækre danske ret, hvor osten dyppes i brødkrummer og friteres til gylden perfektion med et friskt twist af ingefær. Perfekt til at imponere dine gæster med minimal indsats!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skær osten i skiver af cirka 1 cm tykkelse.
Bland de revne ingefær med brødkrummerne i en skål.
Dyp hver skive ost først i mel, derefter i æg og til sidst i brødkrummerne, så de er godt dækket.
Opvarm olien i en gryde til 180°C.
Friter de panerede osteskiver i olien i 2-3 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
Lad de friterede osteskiver dryppe af på køkkenrulle for at fjerne overskydende olie.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift med cheddar, og det blev en total succes! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt bange, da olien begyndte at ryge - måske skulle jeg have brugt en termometer. Ingefæren gav en skarp, men dejlig smag!
Haha, jeg havde aldrig troet, at jeg ville bruge ingefær til at panere ost! Det lyder som en eksplosion af smag. Jeg må prøve det en dag, hvor jeg har lyst til noget eksotisk.
Jeg lavede denne til en fest, og alle blev vilde med det! Men jeg måtte bruge dobbelt så meget brødkrummer, som der stod i opskriften - måske fordi mine ostestykker var lidt større. Super lækkert!
Jeg elsker friteret ost, men ingefær? Det lyder lidt skørt. Jeg er ikke sikker på, om jeg vil prøve det, men måske når jeg er i humør til at eksperimentere.
Jeg prøvede at lave den her i går aftes, og det blev en katastrofe! Osten smeltede, før brødkrummerne blev sprøde, og ingefæren var for meget. Måske skal jeg holde mig til at købe frosne snacks i fremtiden.
Friteret brødost med ingefær er perfekt til en hyggelig brunch med veninderne
Den sprøde skorpe og den pikante ingefær smag går perfekt i spænd
Friteret brødost med ingefær er en lækker snack til en aften i sofaen