Hurtige croissanter er din nye morgenmadsfavorit! Med færdiglavet butterdej og en smagfuld fyldning af skinke, ost og urter, er disse croissanter klar på blot 20 minutter i ovnen. En nem og hurtig opskrift, der vil få dig til at føle dig som en mesterbager!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
Rul butterdejen ud på en let meldrysset overflade og skær den i trekanter.
Fordel skinke og ost jævnt på de brede ender af hver trekant. Drys med friske urter.
Rul hver trekant fra den brede ende til spidsen, så de danner en halvmåneform.
Placer croissanterne på en bageplade med bagepapir og pensl dem med pisket æg.
Bag croissanterne i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
Kommentarer
Jeg prøvede at lave disse croissants til morgenmaden, og mine børn elskede dem! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for meget ost, så de blev lidt klæbrige. Næste gang skal jeg nok holde mig til opskriften. 😅
Hurtige croissants? Ja tak! Jeg havde travlt en morgen og slappede af med at bruge færdig butterdej. De blev super lækre, men jeg tilføjede lidt chili til osten for at give dem en lille kick. Perfekt til en travl mand!
Jeg havde aldrig troet, at man kunne lave croissants så hurtigt. Jeg havde dog ikke friske urter, så jeg brugte tørrede i stedet. Det fungerede fint, men friske urter ville nok have givet en bedre smag. Alligevel en god opskrift!
Jeg lavede disse til en frokost med veninder, og de blev en kæmpe succes! Jeg havde dog ikke skinke, så jeg brugte røget kalkun i stedet. Det blev også super godt. Måske skulle jeg have brugt lidt mindre æg til at pensle, for de blev lidt for mørke.
Jeg er ikke så god i køkkenet, men disse croissants var så nemme at lave, at selv jeg kunne klare det! Jeg glemte dog at forvarme ovnen, så de blev lidt længere tid i ovnen end planlagt. Men de smagte alligevel godt!
Disse croissanter var perfekte til morgenmad med en skive skinke
Jeg tilføjede lidt chokolademasse og nødder - det var lækkert!
Croissanterne var hurtige at lave og passede perfekt til brunch