spisekunst.dk

Hurtige Croissants - Opskrift på morgenmad,bageri

Hurtige Croissants

Tid

Portioner

4

Niveau

nem

Hurtige croissanter er din nye morgenmadsfavorit! Med færdiglavet butterdej og en smagfuld fyldning af skinke, ost og urter, er disse croissanter klar på blot 20 minutter i ovnen. En nem og hurtig opskrift, der vil få dig til at føle dig som en mesterbager!

Ingredienser

Færdig butterdej(kan købes i de fleste supermarkeder)
1 pakke
Skinke(tyndtskåret)
100 gram
Ost(revet, fx cheddar eller emmentaler)
100 gram
Friske urter(fint hakket, fx persille eller dild)
1 spsk
Æg(pisket til pensling)
1 stk

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.

5 min200ovnen er varm
2

Rul butterdejen ud på en let meldrysset overflade og skær den i trekanter.

5 mindejen er jævn og klar til fyld
3

Fordel skinke og ost jævnt på de brede ender af hver trekant. Drys med friske urter.

5 minfyldet er jævnt fordelt
4

Rul hver trekant fra den brede ende til spidsen, så de danner en halvmåneform.

5 mindejen er rullet tæt omkring fyldet
5

Placer croissanterne på en bageplade med bagepapir og pensl dem med pisket æg.

5 minoverfladen er let skinnende
6

Bag croissanterne i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

20 min200gylden overflade og duftende

Kommentarer

Lone

Jeg prøvede at lave disse croissants til morgenmaden, og mine børn elskede dem! Men jeg må indrømme, at jeg brugte lidt for meget ost, så de blev lidt klæbrige. Næste gang skal jeg nok holde mig til opskriften. 😅

★★★★
Jens

Hurtige croissants? Ja tak! Jeg havde travlt en morgen og slappede af med at bruge færdig butterdej. De blev super lækre, men jeg tilføjede lidt chili til osten for at give dem en lille kick. Perfekt til en travl mand!

★★★★★
Mette

Jeg havde aldrig troet, at man kunne lave croissants så hurtigt. Jeg havde dog ikke friske urter, så jeg brugte tørrede i stedet. Det fungerede fint, men friske urter ville nok have givet en bedre smag. Alligevel en god opskrift!

★★★★★
Pia

Jeg lavede disse til en frokost med veninder, og de blev en kæmpe succes! Jeg havde dog ikke skinke, så jeg brugte røget kalkun i stedet. Det blev også super godt. Måske skulle jeg have brugt lidt mindre æg til at pensle, for de blev lidt for mørke.

★★★★
Mikkel

Jeg er ikke så god i køkkenet, men disse croissants var så nemme at lave, at selv jeg kunne klare det! Jeg glemte dog at forvarme ovnen, så de blev lidt længere tid i ovnen end planlagt. Men de smagte alligevel godt!

★★★★★
Mette

Disse croissanter var perfekte til morgenmad med en skive skinke

★★★★★
Jens

Jeg tilføjede lidt chokolademasse og nødder - det var lækkert!

★★★★
Maria

Croissanterne var hurtige at lave og passede perfekt til brunch

★★★★★