Kalvenyre med rødvinssauce er en opskrift, der vil imponere dine gæster med sin intense smag og elegante præsentation. Denne nemme, men sofistikerede ret, svitses med smør og løg, og får dybde fra rødvin og oksebouillon. Prøv den og bliv den ultimative vært med en ret, der virkelig skiller sig ud!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rens kalvenyrerne grundigt og skær dem i skiver.
Smelt smørret i en stor stegepande ved middel varme.
Tilsæt hakket løg og svits indtil gennemsigtigt.
Tilsæt kalvenyrerne og svits indtil de er let brunede.
Tilsæt champignon og steg til de er møre.
Hæld rødvin i panden og lad det reducere lidt.
Tilsæt oksebouillon og lad det simre til saucen tykner.
Smag til med salt og peber før servering.
Kommentarer
Kalvenyrer er ikke noget for pyser, men denne opskrift gør dem faktisk ret lækre. Jeg havde aldrig prøvet at lave dem før, men med rødvin og oksebouillon blev det en succes. Min mand, der normalt er ret ked af nyrer, spiste to portioner!
Jeg elsker at lave mad, men at rense kalvenyrer er en opgave, der får mig til at overveje at blive vegetarianer. Heldigvis smager resultatet godt. Jeg tilføjede lidt ekstra rødvin, fordi jeg havde en flaske, der skulle bruges op. Det blev super!
Jeg prøvede denne opskrift til en middag med veninder, og de blev helt vilde med den. Champignonerne giver en god smag, og saucen blev perfekt tyk. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne imponere med kalvenyrer!
Jeg havde aldrig brugt kalvenyrer før, men denne opskrift var nem at følge. Det eneste, jeg savnede, var lidt mere krydderi. Jeg tilføjede lidt timian, og det blev en hit. Min kone sagde, at det smagte som noget fra en gourmetrestaurant!
Jeg lavede denne ret til en romantisk aften med min kæreste, og han blev helt vild med den. Han sagde, at han aldrig havde smagt noget lignende. Jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs for at bruge kalvenyrer, men det blev en succes. Måske lidt for meget rødvin, men det gjorde bare aftenen endnu mere sjov!
Rognons de Veau er perfekt til en romantisk middag med sin intense smag af kalverør og flødesauce.
Jeg serverede rognons de veau som en del af en fransk gourmetmenu sammen med en lækker rødvin.
Jeg var lidt skeptisk over for kalvetestikler, men rognons de veau viste sig at være utrolig lækre og møre.