Kylling med sennep bliver din nye favorit med en smagseksplosion fra Dijon-sennep og en cremet finish. Denne nemme og hurtige opskrift får kyllingen til at smelte i munden, perfekt til en travl hverdag. Prøv denne franske inspiration med et dansk twist i dag!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Varm olivenolie op i en stor pande ved medium varme.
Tilsæt kyllingebrysterne med skindsiden nedad og brun dem, indtil skindet er gyldent og sprødt.
Fjern kyllingebrysterne fra panden og sæt dem til side.
Tilsæt det finthakkede løg til panden og sauter, indtil det er blødt og gennemsigtigt.
Tilsæt hvidvin til panden og lad det koge ind til halvdelen.
Rør Dijon-sennep og piskefløde i panden og bring saucen til en let simren.
Læg kyllingebrysterne tilbage i panden, skindsiden opad, og lad dem simre i saucen.
Smag til med salt og peber, og server straks med kartofler eller ris.
Kommentarer
Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det var det bedste han nogensinde har smagt! Men jeg tror, han bare var sulten. Dijon-sennepen giver en god skarp smag, men pas på ikke at overdrive med hvidvinen, ellers ender du med at lave en suppe i stedet for en sauce!
Jeg elsker denne opskrift, men jeg tilføjede lidt ekstra fløde, fordi jeg er en flødemand. Det blev lidt for cremet, men hey, ingen klager over for meget fløde, vel? Og hvis du har en løg, der er ved at gå ud, så er det her den perfekte måde at bruge den på!
Jeg lavede denne ret til en middagsfest, og alle blev helt vilde med den! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt nervøs, da jeg skulle brune kyllingebrysterne. Jeg havde aldrig gjort det før, og jeg var bange for, at de ville blive brændt. Heldigvis gik det godt, og saucen blev super lækker!
Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg havde ikke nogen hvidvin, så jeg brugte øl i stedet. Det blev ikke helt det samme, men det var stadig godt. Måske ikke noget for gourmetkokke, men hvis du er lidt fuld og har lyst til at lave noget lækkert, så prøv det!
Jeg elsker at lave denne ret, fordi den er så nem at tilberede. Men jeg må indrømme, at jeg altid brænder mig på panden, når jeg skal lægge kyllingebrysterne tilbage i. Måske skal jeg investere i nogle køkkenhandsker... eller bare lære at være mere tålmodig!
Den skarpe sennepssmag passede perfekt til kyllingen
Jeg tilsatte lidt honning for at give retten en sød kontrast
Poulet à la Moutarde er en fantastisk ret til en hyggelig aften med vennerne