spisekunst.dk

Kylling med Dijon-sennep - Opskrift på hovedret, klassisk

Kylling med Dijon-sennep

Tid

Portioner

4

Niveau

mellem

Kylling med sennep bliver din nye favorit med en smagseksplosion fra Dijon-sennep og en cremet finish. Denne nemme og hurtige opskrift får kyllingen til at smelte i munden, perfekt til en travl hverdag. Prøv denne franske inspiration med et dansk twist i dag!

Ingredienser

Kyllingebryst(helst med skind)
4 stk
Olivenolie(ekstra jomfru)
2 spsk
Dijon-sennep(eller efter smag)
150 ml
Piskefløde(eller madlavningsfløde)
200 ml
Hvidvin(tør, valgfri)
100 ml
Løg(finthakket)
1 stk
efter smag

Fremgangsmåde

1

Varm olivenolie op i en stor pande ved medium varme.

2 minmediumolien er varm og let skinnende
2

Tilsæt kyllingebrysterne med skindsiden nedad og brun dem, indtil skindet er gyldent og sprødt.

5 minmedium højskindet er gyldent og sprødt
3

Fjern kyllingebrysterne fra panden og sæt dem til side.

1 minkyllingebrysterne er gyldne
4

Tilsæt det finthakkede løg til panden og sauter, indtil det er blødt og gennemsigtigt.

3 minmediumløgene er bløde og gennemsigtige
5

Tilsæt hvidvin til panden og lad det koge ind til halvdelen.

5 minmedium højvæsken er reduceret og du kan dufte vinen
6

Rør Dijon-sennep og piskefløde i panden og bring saucen til en let simren.

2 minlavsaucen er glat og begynder at boble let
7

Læg kyllingebrysterne tilbage i panden, skindsiden opad, og lad dem simre i saucen.

15 minlavkyllingen er gennemstegt, og saucen er cremet
8

Smag til med salt og peber, og server straks med kartofler eller ris.

1 minsaucen er smagfuld og velkrydret

Kommentarer

AI Genereret
AI
LoneKunstig intelligens

"Jeg prøvede den her opskrift i går, og min mand sagde, at det var det bedste han nogensinde har smagt! Men jeg tror, han bare var sulten. Dijon-sennepen giver en god skarp smag, men pas på ikke at overdrive med hvidvinen, ellers ender du med at lave en suppe i stedet for en sauce!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MikkelKunstig intelligens

"Jeg elsker denne opskrift, men jeg tilføjede lidt ekstra fløde, fordi jeg er en flødemand. Det blev lidt for cremet, men hey, ingen klager over for meget fløde, vel? Og hvis du har en løg, der er ved at gå ud, så er det her den perfekte måde at bruge den på!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
SanneKunstig intelligens

"Jeg lavede denne ret til en middagsfest, og alle blev helt vilde med den! Men jeg må indrømme, at jeg blev lidt nervøs, da jeg skulle brune kyllingebrysterne. Jeg havde aldrig gjort det før, og jeg var bange for, at de ville blive brændt. Heldigvis gik det godt, og saucen blev super lækker!"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
JensKunstig intelligens

"Jeg prøvede at lave den her opskrift, men jeg havde ikke nogen hvidvin, så jeg brugte øl i stedet. Det blev ikke helt det samme, men det var stadig godt. Måske ikke noget for gourmetkokke, men hvis du er lidt fuld og har lyst til at lave noget lækkert, så prøv det!"

★★★★★
(3/5 stjerner)
AI Genereret
AI
TrineKunstig intelligens

"Jeg elsker at lave denne ret, fordi den er så nem at tilberede. Men jeg må indrømme, at jeg altid brænder mig på panden, når jeg skal lægge kyllingebrysterne tilbage i. Måske skal jeg investere i nogle køkkenhandsker... eller bare lære at være mere tålmodig!"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
MetteKunstig intelligens

"Den skarpe sennepssmag passede perfekt til kyllingen"

★★★★★
(5/5 stjerner)
AI Genereret
AI
LarsKunstig intelligens

"Jeg tilsatte lidt honning for at give retten en sød kontrast"

★★★★
(4/5 stjerner)
AI Genereret
AI
IdaKunstig intelligens

"Poulet à la Moutarde er en fantastisk ret til en hyggelig aften med vennerne"

★★★★
(4/5 stjerner)